H HNKN Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2025 41 2 1 26 28 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi HNKN #1 Kızlar adet gecikmesi yaşayıp duphaston kullandıktan adet olmayıp hamile olduğunu öğrenih varmı?
A agresifpollyanna Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2022 2.117 1.164 63 29 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi HNKN #2 HNKN .!.: Kızlar adet gecikmesi yaşayıp duphaston kullandıktan adet olmayıp hamile olduğunu öğrenih varmı? Genişletmek için tıkla... Çok var daha önce denk geldim
HNKN .!.: Kızlar adet gecikmesi yaşayıp duphaston kullandıktan adet olmayıp hamile olduğunu öğrenih varmı? Genişletmek için tıkla... Çok var daha önce denk geldim
H HNKN Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2025 41 2 1 26 29 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi HNKN #3 agresifpollyanna .!.: Çok var daha önce denk geldim Genişletmek için tıkla... Gebelik testleri negatif çıkıyor BAT 9 gun falan gecikti kafayı yemek üzereyim hamilelik değilse nedir ben düzenli oluyorum strese girdim belki ondan
agresifpollyanna .!.: Çok var daha önce denk geldim Genişletmek için tıkla... Gebelik testleri negatif çıkıyor BAT 9 gun falan gecikti kafayı yemek üzereyim hamilelik değilse nedir ben düzenli oluyorum strese girdim belki ondan
I inas34 Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2025 217 41 13 Cuma 11:57 Konu Sahibi Konu Sahibi HNKN #4 HNKN .!.: Kızlar adet gecikmesi yaşayıp duphaston kullandıktan adet olmayıp hamile olduğunu öğrenih varmı? Genişletmek için tıkla... merhaba duphaston nasıl kullanılıyor ? kaç gün dooktor tam ne dedi size ?
HNKN .!.: Kızlar adet gecikmesi yaşayıp duphaston kullandıktan adet olmayıp hamile olduğunu öğrenih varmı? Genişletmek için tıkla... merhaba duphaston nasıl kullanılıyor ? kaç gün dooktor tam ne dedi size ?
H HNKN Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2025 41 2 1 26 Pazar 23:25 Konu Sahibi Konu Sahibi HNKN #5 inas34 .!.: merhaba duphaston nasıl kullanılıyor ? kaç gün dooktor tam ne dedi size ? Genişletmek için tıkla... Gebelik testi negatif adetim geciktiğini söyledim Duphastoh kullan olunca gel dedi 10 gunluk bir ilaç sabah akşam kullanıyorum ben
inas34 .!.: merhaba duphaston nasıl kullanılıyor ? kaç gün dooktor tam ne dedi size ? Genişletmek için tıkla... Gebelik testi negatif adetim geciktiğini söyledim Duphastoh kullan olunca gel dedi 10 gunluk bir ilaç sabah akşam kullanıyorum ben
H HNKN Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Haziran 2025 41 2 1 26 Pazar 23:26 Konu Sahibi Konu Sahibi HNKN #6 Bitmesine 2 gun falan kaldı hala olmadım