dur diyemiyorum

Proteine ağırlık verirsen tatlı krizlerinden kurtulursun canım. Bir de kuru kaysı, incir, ceviz falan yersen şekerleme çikolatadan daha iyi olur senin için.

Ben de tatlıya çok düşkünüm maalesef .Dün kendi kendime söz verdim artık dikkat edeceğim diye ama dün akşam Hatay'lı arkadaşlarımıza misafirliğe gittik . Hatay ikramları o biçimdir hele o patlıcan tatlısı yok mu? Ertele kızım bu akşamlık dedim .

size karatay diyetini öneririm... diyet diye geçiyor ama sağlıklı beslenme aslında...bende sizin gibiydim gece kalkar tatlı yerdim tatlı yerken herkes bi sonra kesiyor yok içimi kıyıyor derdi iç kıyılması ne demek ya der yine yemeye devam ederim....ne zamanki karatay a başladım hem kilo verdim hemde tatlı yerken benimde içim kıyılıyor ve canım istemiyor bile ...el ayak titremeleri falan hepsi geçti kesinlikle kitaplarını alıp oku bu derdinin caresi bu ...

Ben de tatliya bayilirim.ozellikle çikolata. Eskiden evde mutlaka tatli olurdu.kek, kurabiye,pasta hepsini yapardim ve yerdim.sonra ne oldu 63 leri gördüm tartidam boyum 170 benimde .ama o kilo cok geldi bana. Butun arkadaslarin zayıfla bak tehlikeli gidiyorsun dedi.gatta bir tanesi cipsi elimden almisti.cips kola surekli yiyordum.bunlarin hepsini attim hayatimdan bir cirpida.once kafanda bitirceksin.su an 57 kiloyum.tabi 2 kilo fazlam vae hala bir ayda gidicek umarim.ben sabahlari az sekerli turk kahvesi ve iki parca ufacik çikolata yiyotum.tatli krizimi engelliyor hemde tatli yemis okuyorum.oyle yapabilirsin.diyet gunlugu tut burda.kendini disiplin et..

söylediklerinin hepsi bende de mevcut
kılom çok degıl ama cok hareketli olmama ve yürüyüşe borçluyum

tatlı krizi açlık krizindeyim sürekli neden mı
hipoglisemi var bende

bu hastalığa sahıp olup yaşamaya çalışıyorum
dıkkat edersem benden sağlıklısı yok
dikkat etmezsem de gözüm dönüyor kendimi kaybederek çılgınca yıyorum

çocu zaman eşim elimi tutar yavaş ye ne yapıyorsun der

Sanırım sizde insülin direnci var.
Gece acıkmalarınız tatlı krizleriniz hep bundan olabilir.
Mutlaka endokrinoloji uzmanı görsün sizi.
İnsülin hormonunuza bakılsın.
Sanırım çok insülin salgılıyorsunuz.
Bu da şeker hastalığının başlangıcı..
İnsülin direncini kırmanın en iyi yolu günde en az iki saat yürümek.
Sabah 1 akşam bir.
Mümkünse gece yatmadan yirmi dakika.
Tarçın atın içtiğiniz süraihinin içine.
En az 6 öğün tüketin ve o beyazlar olmayacak.
Karpuz kavun incir gibi meyveler olmayacak..

abur cuburlar kekler borekler.tahin pekmezin yaninda cikolata yiyorum.bir oturusta 1 kilo dondurma yeme potansiyelim var.63 kilodayim 170 boyum.3-4 kilo fazlam var:KK43: esimden sakli yemek yiyorum artik :KK43:

derdinizi okurken şöyle idim :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ne zamanki şu üstteki bölümü gördüm işte şöyle oldum :KK57: :KK57::KK57: .

çok kilonuz yokmuş ama tatlı krizleriniz için kan, şeker filan baktırabilirsiniz. hipoglisemi hastasıyım. acıkınca gözüm görmez ama valla ben bile hiç böle olmadım :KK66:

Eğer sağlık problemin yoksa, aşırı abartıyosan ve her yolu deneyip yine de bırakamıyorsan pskolojik olabilir. Benim öyle, canım sıkıldıkça stressli oldugumda yiyorum devamlı. Boş durunca günaha giriyorum sanki :) Kesemedim bir türlü, tamamen pskolojik. Bir şeylerin yerine yemeyi koyunca öyle oluyor

Eğer sağlık problemin yoksa, aşırı abartıyosan ve her yolu deneyip yine de bırakamıyorsan pskolojik olabilir. Benim öyle, canım sıkıldıkça stressli oldugumda yiyorum devamlı. Boş durunca günaha giriyorum sanki :) Kesemedim bir türlü, tamamen pskolojik. Bir şeylerin yerine yemeyi koyunca öyle oluyor

Aynen yorum süper. Bir şeylerin yerine yemek yemeyi koyma. Bu günlerde ailevi sıkıntılarım var, işimden mutsuzum yeni bir hayat kurmak istiyorum kuracağız da ama yılbaşında. Boğazım durmuyor sürekli yemek düşünüyorum o tatlılar beni mutlu ediyor. İçsel tatminsizliğimi dolduruyorum işte yemeklerle...

Bu yorum tam da beni anlatmış. Tatlı değil de her türlü yiyeceğe varım, hepsi kabulum. Vizesi olmayan ülkelere döndüm resmen :KK53:

Bende de aynı sıkıntı var sınav döneminde 3 haftada 11 kilo aldım kendime dur diyemiyodum artık kilolarima da dur diyemiyorum 2 haftada 5 kilo almışım yani 3 ayda 16 kilo aldım buna nasıl dur diyeceğim :(

Back
X