- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi yesilsever34
Proteine ağırlık verirsen tatlı krizlerinden kurtulursun canım. Bir de kuru kaysı, incir, ceviz falan yersen şekerleme çikolatadan daha iyi olur senin için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abur cuburlar kekler borekler.tahin pekmezin yaninda cikolata yiyorum.bir oturusta 1 kilo dondurma yeme potansiyelim var.63 kilodayim 170 boyum.3-4 kilo fazlam varesimden sakli yemek yiyorum artik
![]()
Eğer sağlık problemin yoksa, aşırı abartıyosan ve her yolu deneyip yine de bırakamıyorsan pskolojik olabilir. Benim öyle, canım sıkıldıkça stressli oldugumda yiyorum devamlı. Boş durunca günaha giriyorum sanki :) Kesemedim bir türlü, tamamen pskolojik. Bir şeylerin yerine yemeyi koyunca öyle oluyor
Bu yorum tam da beni anlatmış. Tatlı değil de her türlü yiyeceğe varım, hepsi kabulum. Vizesi olmayan ülkelere döndüm resmenEğer sağlık problemin yoksa, aşırı abartıyosan ve her yolu deneyip yine de bırakamıyorsan pskolojik olabilir. Benim öyle, canım sıkıldıkça stressli oldugumda yiyorum devamlı. Boş durunca günaha giriyorum sanki :) Kesemedim bir türlü, tamamen pskolojik. Bir şeylerin yerine yemeyi koyunca öyle oluyor