Duraktaki AMCA

Eğer ispata ihtiyacın varsa kameranı aç sürekli karşılaşıyormuşsun .
Çekinmeden kayıda al .
Ve sessiz kalma

bence de durağınızı değiştirin şimdilik, bi sapık yüzünden neden ben durağımı değiştiriyorum diyebilirsiniz ama maalesef ülkemizde böyle sapık herifler çok fazla tiplerinden de belli olmuyor ve tehlikeliler. ben yine de durağınızı değiştirin derim :/

Siz polisi arayin sapikmidir nedir su kadar gundur peydah oldu rahatsiz oluyorum deyin .Gelip bi gbt bakarlar .Biyere gitmiyosa bidaha gelmez .
Ben lisede servis beklerken oldu aynı .Bi gun babamda geldi birdaha görünmedi pis sapık.
bence de gbt cekerler en azindan

off hepimiz paranoyak olduk, belki adam masum ama her zaman tetikte olmakta fayda var. selam vermeyi, günaydın demeyi geçtim yüz yüze bakmaya çekiniyoruz

Hiç düşünmüyorum durağını değiştirmeyi ki pekte mümkün değil . Olay çıkarırım bir daha gerekirse

geçmiş olsun kardeşim. Arkadaşların dediği gibi tenha yerlerde kalma, ara sokaklarda falan, pis şeyler hep bunların başından çıkıyor. Bir de senin için demiyorum da açık giyince yaşlı adamlar çok bakıyor, dikkatimi çekti.

Bu olay bana başımdan geçen bir şeyi hatırlattı. izninizle anlatayım, üniversiteyi kazandığım senenin yazında bir yerde iş bulmuştum, bir pastanede. Karşısı da kahvahane gibi bir yerdi. Yaşını başını almış bir adam her gün geliyordu oraya, dükkanın da müşterilerindendi. Tam dükkanın karşısına oturur gözlerini diker bakardı. Bakışları çirkindi arkadaşlar, öyle yiyecekmiş gibi falan, küçük görür gibi. Bir de herkesin günahını almamak lazım, bazı insanların bakışları sert oluyor, benim de biraz öyle. Normal bakıyorlar ama sert görünüyor. Ama o adamın arkadaşları ile konuşmasını falan duyuyordum, o zamanki bakışları farklıydı, bana bakışları farklı. Bu yüzden kesin konuşuyorum. Hoşuma gitmezdi. Çok rahatsız edici, zaten kısa süre sonra üniversite başladı da işten çıktım. Böyle durumlarda tedbirli davranmak en iyisi.

Aslında asla gocunmam kavga çıkarmaktan da işte iş servisi geliyor bi ton laf olur. Ayrı a polis gelse en fazla uyarır.
Okadar midem bulandı ki adamdan hele bugün hususi arkadan yurudum arkasını donup baktı ya sapık . Oh iyiki ne bakıyorsun diye bağırdım asla uyuyamazdim bugün demesem.

önce her zaman sakin kalmaktan yanayım. eğer oly çirkinleşiyosa bende öyle bi çirkin ve çirkefleşirim ki. Ama dediğim gibi önce sakin olun ‘ne bakıyosunuz’ fln. sonra gerekirse bağırın.

ama iyi yaptınız. rahatsız olduğunuz bişey için asla ama asla susmayın

1.5 ay sakin kaldim
Bugün denedim arkadan geçicem dönerse başlıcam kavgayı dedim. Sadece el hareketi ile ne bakıyon yaa diye bağırabildim .
Ama o panigi görmeliydiniz. Eğer utanmazsa görücez diğer günler ne olacak bakalım

Reactions: KV_

yok demek istediğim işte bu. siz sakin kaldım diyosunuz ama o sessiz kalmaktı.
sakin kalmak derken hani sakin bi şekilde beyefendi ne bakıyosunuz demekten bahsediyorum.

ama durak murak değiştirmeyin. kimse bişey yapamaz

sakin kalmak derken hani sakin bi şekilde beyefendi ne bakıyosunuz demekten bahsediyorum.

Aynen. Ben kendime hakim olamamaktan korkuyorum. Küçücük bi ilce de çalışıyorum tam servis gelince bindim.yoksa kavga çıkacak sonra bı ton dedikodu cikar. "Dul" um ya ben.
Bide küfür filan ederim ki kesin ederim al başına belayı.

Gebertirim o adamı ben. Dua ediyorum adam olsun

Ilçe derken ben merkezdeyim isim ilçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…