Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çok şükür herşey yolunda 6 haftalık miglnigim teyzesi yaaa bak burda sen naptın gittinmi yine peki
Oy maşallah canm evet bnde gittim teyzesi çok şkür RabbimeEvet canım çok şükür herşey yolunda 6 haftalık miglnigim teyzesi yaaa bak burda sen naptın gittinmi yine peki
Oy maşallah sübhanallah rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarimiza inşallah canım benim 1 hafta varmış aramizda aslında benim geç döllenme olmuş yoksa şuan son adet tarihim e göre 9 haftaligimOy maşallah canm evet bnde gittim teyzesi çok şkür Rabbime![]()
Aynen canm dedim ya sana ben geç döllenme olmuştur diye maşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıkla bende birtek şeker var onada insüline geçtim şuan 7+2Oy maşallah sübhanallah rabbim sağlık sıhhat versin evlatlarimiza inşallah canım benim 1 hafta varmış aramizda aslında benim geç döllenme olmuş yoksa şuan son adet tarihim e göre 9 haftaligim
Evet benimde 6+3 oldukAynen canm dedim ya sana ben geç döllenme olmuştur diye maşallah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıkla bende birtek şeker var onada insüline geçtim şuan 7+2
Amin inşallah hepimizekaçınca çocuk sizin
Merhaba benimde regle 4 gün var bu testden kullandım iki dakikada silik çıktı ama daha önce başka testlerde hep yanıldım bunda yine umutlandım sizce varmıdırİyi akşamlar kızlar bat 27 nisan testine bakarmısınız gebelik varmı
Ben bu testi hiç kullanmadım hakkında ne diyorlar yalancı pozitif çıkarma durumu yoksa vardır canımMerhaba benimde regle 4 gün var bu testden kullandım iki dakikada silik çıktı ama daha önce başka testlerde hep yanıldım bunda yine umutlandım sizce varmıdır
Canm ilk idrarla yatın sabah tekrar yap yda idrarını beklet bi tanede daha yap test kan ver en iyisi kan testi bende yanılma olmadı 2 tane yaptım ben testMerhaba benimde regle 4 gün var bu testden kullandım iki dakikada silik çıktı ama daha önce başka testlerde hep yanıldım bunda yine umutlandım sizce varmıdır
Kuzum ben bebeğimi kaybettim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar nasip etsin inşallahKuzum ben bebeğimi kaybettim![]()
Amin canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar nasip etsin inşallah![]()
Senin bebiş nasıl ne kadarlık oldu canımÇok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar nasip etsin inşallah![]()
12 haftalık olduk canım şükür Rabbim sana en kısa zamanda tekrar nasip etsin kucağını doldursun RabbimSe
Senin bebiş nasıl ne kadarlık oldu canım
Amin canım benim Allah razı olsun12 haftalık olduk canım şükür Rabbim sana en kısa zamanda tekrar nasip etsin kucağını doldursun Rabbim![]()