Durduk yerde yaşadığım aşırı mutsuzluk

life25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2021
388
148
53
27 yaşına gireceğim ve hayatımda iyi ve kötü birçok olay yaşadım, ama son 1 yıldır bu kadar ruhen boğulduğumu hatırlamıyorum. Şu an işim var çalışıyorum, ama ruhsal mutsuzluğum işyerindeki davranışlarımı da etkilemeye başladı, ortada bir neden yokken de mutsuz oluyorum kimseye karşı sevgim de kalmıyor, hayatımda sevgili olarak kimse yok ve işyerindeki kızlar kendi hayatını anlatınca bu durum da beni etkiliyor kendimi yalnız ve beğenilmez biri gibi hissediyorum, hayata karşı beni motive edecek bir şeyler arıyorum sürekli, son 1 aydır sevgiye çok aç hissediyorum kendimi ama aynı zamanda güvenmekte de zorluk yaşıyorum çünkü çok kullanılmaya çalışıldım zamanında, bu ruh halinden kurtulmak istiyorum, kendimi yalnız hissediyorum, görüşünüze çok ihtiyacım var teşekkür ederim.

Eger değer tartini başkasının eline verirsen daha cooook mutsuz kalırsın canim. Hayatında biri olması mi seni yukarıdaki çekecek? Yok mu bir başarın eğitim hayatın iş hayatın yaptığın bir spor?

Boşlukta olduğunuz için bu duyguları yoğun olarak hissetmeniz normal.

Bende mutsuzum aylardir gecmiyor neden anlamiyorum psikologa randevu aldim insallah faydasini görürüm

Psikoloğa gidin. Depresyon belirtileri gibi duruyor ama belki de değildir ilerlemeden uzman bir kişiden yardım almanız sizin için iyi olacaktır

27 yaşına gireceğim ve hayatımda iyi ve kötü birçok olay yaşadım, ama son 1 yıldır bu kadar ruhen boğulduğumu hatırlamıyorum. Şu an işim var çalışıyorum, ama ruhsal mutsuzluğum işyerindeki davranışlarımı da etkilemeye başladı, ortada bir neden yokken de mutsuz oluyorum kimseye karşı sevgim de kalmıyor, hayatımda sevgili olarak kimse yok ve işyerindeki kızlar kendi hayatını anlatınca bu durum da beni etkiliyor kendimi yalnız ve beğenilmez biri gibi hissediyorum, hayata karşı beni motive edecek bir şeyler arıyorum sürekli, son 1 aydır sevgiye çok aç hissediyorum kendimi ama aynı zamanda güvenmekte de zorluk yaşıyorum çünkü çok kullanılmaya çalışıldım zamanında, bu ruh halinden kurtulmak istiyorum, kendimi yalnız hissediyorum, görüşünüze çok ihtiyacım var teşekkür ederim.
Depresyondasınız yalnızlık hissine kapılmanz kendinizi kıyaslanıp kendinizi beğenilmez hissetmeniz normal bence bir psikiyatriye gidin

Bende mutsuzum bu aralar sebebi yok kelin ilacı olsa misali psikiyatriye gidin hoş ben tedavi de görüyorum ama içimde derin bir mutsuzluk var

Ülkenin geneli mutsuz. Az biraz ergenler de yasama hevesi varsa vardır.

Eger değer tartini başkasının eline verirsen daha cooook mutsuz kalırsın canim. Hayatında biri olması mi seni yukarıdaki çekecek? Yok mu bir başarın eğitim hayatın iş hayatın yaptığın bir spor?
Şu an çalışıyorum ama illa erkek olması da gerekli değil bilmiyorum mutlu hissetmeye çok ihtiyacım var

İyi hissetmek kitabını mutlaka okumanızı öneririm.
Serinin diğer kitaplarıda güzeldir, özgüveni keşfedin ve bir diğeri hayatı yeniden keşfedin.

Sokak hayvanlarıyla ilgilenin. Hayvanların güvenini kazandığınızı görmek, onlara düzenli bir iki gün üst üste mama verdikten sonra sürekli sizi beklediklerini, size koşup geldiklerini görmek size iyi gelebilir.

Ben alerjimden dolayı pek böyle elimi sürüp, kucağıma alamıyorum, bu şekilde hayvanlarla çocuk gibi arkadaş olunca çok mutlu oluyorum.

6 şubattan beri ben de böyleyim. Nasıl mutlu olacağım hala evsiz yurtsuz, aç açıkta insanlar, yavrular varken...gündem ne çabuk değişti...

Kendinizi mutlu edecek başka arayışlar bulun hobi edinin. Terapi alabilirsiniz

Boşluk duygusundan nasıl kurtulabilirim

Duygusal boşluk, delicidir ve dayanılmazdır. Bize bulamayacakmşız gibi görünen bir şeye ihtiyacımız olduğunu hissettirir. Umutsuz varlığı mızı baskınlaştırır.

Boşluğu doldurmak için çözüm nedir derseniz tam bir çözümü yok hep bir boşluk hissediliyor bir şeylere. ama boşluk hissini en aza indirmek için kendimize dönmeliyiz. Kendi benliğimizin ve duygularımızın farkına varmalıyız. Ve kendinize şu soruyu sormalıyız beni tam olarak üzen şeyler ve belirsiz durumlar nelerdir bunları bulmalıyız. Düzeltebildiğimizi şeyleri düzeltmeli, yapamadığımız, düzeltemediğimiz durumları kabullenmeliyiz.
Özelikle karşı cinsle olan ilişkilerde de bazen her şeyin tam olarak hayallerimiz de ki gibi olamayacağı sağ duyusuna sahip olmalıyız.

Back
X