Depresyondasınız yalnızlık hissine kapılmanz kendinizi kıyaslanıp kendinizi beğenilmez hissetmeniz normal bence bir psikiyatriye gidin27 yaşına gireceğim ve hayatımda iyi ve kötü birçok olay yaşadım, ama son 1 yıldır bu kadar ruhen boğulduğumu hatırlamıyorum. Şu an işim var çalışıyorum, ama ruhsal mutsuzluğum işyerindeki davranışlarımı da etkilemeye başladı, ortada bir neden yokken de mutsuz oluyorum kimseye karşı sevgim de kalmıyor, hayatımda sevgili olarak kimse yok ve işyerindeki kızlar kendi hayatını anlatınca bu durum da beni etkiliyor kendimi yalnız ve beğenilmez biri gibi hissediyorum, hayata karşı beni motive edecek bir şeyler arıyorum sürekli, son 1 aydır sevgiye çok aç hissediyorum kendimi ama aynı zamanda güvenmekte de zorluk yaşıyorum çünkü çok kullanılmaya çalışıldım zamanında, bu ruh halinden kurtulmak istiyorum, kendimi yalnız hissediyorum, görüşünüze çok ihtiyacım var teşekkür ederim.
Şu an çalışıyorum ama illa erkek olması da gerekli değil bilmiyorum mutlu hissetmeye çok ihtiyacım varEger değer tartini başkasının eline verirsen daha cooook mutsuz kalırsın canim. Hayatında biri olması mi seni yukarıdaki çekecek? Yok mu bir başarın eğitim hayatın iş hayatın yaptığın bir spor?
Psikolog tedavisi görüyorum ama sizlerinde görüşünü almak istedimDepresyon gibi duruyor Psikiyatra gidin.
Boşluk duygusundan nasıl kurtulabilirimBoşlukta olduğunuz için bu duyguları yoğun olarak hissetmeniz normal.
27 yaşına gireceğim ve hayatımda iyi ve kötü birçok olay yaşadım, ama son 1 yıldır bu kadar ruhen boğulduğumu hatırlamıyorum. Şu an işim var çalışıyorum, ama ruhsal mutsuzluğum işyerindeki davranışlarımı da etkilemeye başladı, ortada bir neden yokken de mutsuz oluyorum kimseye karşı sevgim de kalmıyor, hayatımda sevgili olarak kimse yok ve işyerindeki kızlar kendi hayatını anlatınca bu durum da beni etkiliyor kendimi yalnız ve beğenilmez biri gibi hissediyorum, hayata karşı beni motive edecek bir şeyler arıyorum sürekli, son 1 aydır sevgiye çok aç hissediyorum kendimi ama aynı zamanda güvenmekte de zorluk yaşıyorum çünkü çok kullanılmaya çalışıldım zamanında, bu ruh halinden kurtulmak istiyorum, kendimi yalnız hissediyorum, görüşünüze çok ihtiyacım var teşekkür ederim.
Kendinizi mutlu edecek başka arayışlar bulun hobi edinin. Terapi alabilirsiniz27 yaşına gireceğim ve hayatımda iyi ve kötü birçok olay yaşadım, ama son 1 yıldır bu kadar ruhen boğulduğumu hatırlamıyorum. Şu an işim var çalışıyorum, ama ruhsal mutsuzluğum işyerindeki davranışlarımı da etkilemeye başladı, ortada bir neden yokken de mutsuz oluyorum kimseye karşı sevgim de kalmıyor, hayatımda sevgili olarak kimse yok ve işyerindeki kızlar kendi hayatını anlatınca bu durum da beni etkiliyor kendimi yalnız ve beğenilmez biri gibi hissediyorum, hayata karşı beni motive edecek bir şeyler arıyorum sürekli, son 1 aydır sevgiye çok aç hissediyorum kendimi ama aynı zamanda güvenmekte de zorluk yaşıyorum çünkü çok kullanılmaya çalışıldım zamanında, bu ruh halinden kurtulmak istiyorum, kendimi yalnız hissediyorum, görüşünüze çok ihtiyacım var teşekkür ederim.
Boşluk duygusundan nasıl kurtulabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?