Durduk yere gelen ağlama krizi

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Kızlar merhaba, bugün böyle bir sinirlerim bozuk. Akşamdan beri ağlıyorum, ortada birşey yok veya düşünmeye değmeyecek önemsiz bir tartışma var sabah arkadaşlarla. Bilmiyorum regl günüm yaklaştığı için mi ama böyle garip zamanlar yaşadığım oluyor. Depresyonda değilim, sabah erken kalkarım, bakımım yerinde, yemem içmem hiç bir sorun yok ama iki ayda bir falan bu şekilde ağlayasım geliyor benim. Bildiğin hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Psikiyatrik birşey mi acaba o_O

Evet uzun süredir ağlamayınca oluyor, şu an mutlu oldum yazdıklarınızdan çünkü hastalıklara bakıyorum bu ne olabilir diye :KK48:
O hastalillara bakmakta bir hastalikmis :)))
Tv de haberlerde gordum. Insanlar doktor yerine internet doktoruna basvuruyormus.
Bende cok yapiyorim. Birsey oldumu teşisi internetten yapmaya calisiyorum ama buda bir hastalikmis.

Normal canim ya.. annem bana bir dönemler, sen hollanda hava sartlari gibisin 5 dakkan 5 dakkana uymuyor demisti.
Agliyorsam 5 dk somra gulebiliyorum yada tam aksi.

Ama uzun sure aglamayinca mutlaka gozumden nedensiz yaş akar.

İnsanların gördükleri rüyalardan etkilenmeleriyle, ruh hallerinde farkında olmadan değişiklikler olabileceğini okumuştum.
Hatırlamasınız bile olumsuz şeyler birkaç gün depresif bir moda girmenize neden oluyormuş.
Öyle bir şeydir, kafanıza takmayın.
Hem ağlayıp rahatlamak, içinizi akıtmak iyidir.

Kızlar merhaba, bugün böyle bir sinirlerim bozuk. Akşamdan beri ağlıyorum, ortada birşey yok veya düşünmeye değmeyecek önemsiz bir tartışma var sabah arkadaşlarla. Bilmiyorum regl günüm yaklaştığı için mi ama böyle garip zamanlar yaşadığım oluyor. Depresyonda değilim, sabah erken kalkarım, bakımım yerinde, yemem içmem hiç bir sorun yok ama iki ayda bir falan bu şekilde ağlayasım geliyor benim. Bildiğin hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Psikiyatrik birşey mi acaba o_O

En az iki hafta her gün depresif bir ruh hali gerekir psikiyatrik bir durumdan şüphe etmek için, merak etmeyin. Regldendir o. Ben bazen çok fena dibe inerim, çok duygusallaşırım regl öncesi ve zamanı, aptal bir reklama duygusallaşıp ağladığımı bile bilirim :KK70: Rahat olun, olur öyle, ardı ardına her gün sürekliliği yoksa sorun olmaz ;)

Canım kucuk kucuk seyler bırlesıp byle krıze sebeb olyo bu patlama anları olmasaydı cktaaan kanser olmustuk aslında kafana takmadıggını sandıgın suan hatrlamadıgın bısuru kucuk olayın bılıncaltında bıraktıgı etkı bu ben ayakkabımın bagcıgı czuldu dıye cay kasıgım yere halıya dustu dıye agladgımı bılırım hemde hıckıra hıckıra gzlerım ızaylı gıbı sısene kadar nrmal bence bu durum derler ya gucsuzlukten degık daha cok dayanmak ıcın aglamak dıye ıste o aglama bu aglama olyor

Çok teşekkürler kızlar yorumlarınız için En Büyük KK gece gece ne güzel böyle birbirimizle sohbet değil mi? ben yatılı okulda büyüdüm yattığım yerden muhabbeti çok seviyorum

Back
X