vallahi troll değil anlattıklarım ya sadece şakayla karışık anlattım“Böyle ampır ampır konuşunca” nasıl bi tabir
Haftasonuna mük bi giriş yapmıssın sayın troll kişisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi troll değil anlattıklarım ya sadece şakayla karışık anlattım“Böyle ampır ampır konuşunca” nasıl bi tabir
Haftasonuna mük bi giriş yapmıssın sayın troll kişisi
korkkma heralde sorun benim kafadaYüzümü nasıl yıkayacağım şimdi ben yaaaa![]()
ampır ampır konusmak ne kız, orta karadenizden misin sen?
yok yaaa salak sacma konusmak demek.
orta karadenizde cok derler. ilk defa bizim sülale disinda birinden duydum heyecanlandim![]()
onu bilmiyorum valla ben talk showdan duydumO sözün doğrusu "apır sapır konuşmak" değil mi ?Orta Karadeniz bölgesinde insanların dili mi dönmemiş acaba ?
![]()
Ayy hangi ildesiniz çok merak ettim şuanyok yaaa salak sacma konusmak demek.
orta karadenizde cok derler. ilk defa bizim sülale disinda birinden duydum heyecanlandim![]()
2 kültürü matchledik diyelimGirls diye başlayıp cinci hocayla devam etmek![]()
tallk showda duydum o kelimeyi ahahahaAyy hangi ildesiniz çok merak ettim şuanbende Biraz asinayim da ampire
![]()
"Ampır ampır konuşmak" sözünü talk showdan duydunuz peki konunuzda nerden esinlendiniz ?onu bilmiyorum valla ben talk showdan duydum
keşke yemin ederim keşşşşke esinlenmiş olsam ya. böyle bişeyi niye kafada kurayım allah aşkına benim için dua edin geçsin bu zamanlar da kafada kurmaya mecalim olsun. sadece şakayla karışık anlattım"Ampır ampır konuşmak" sözünü talk showdan duydunuz peki konunuzda nerden esinlendiniz ?
yoo ampır ampır konusma derler. apır sapır ayri o ayri. ampır ampırın daha baska bir havasi varO sözün doğrusu "apır sapır konuşmak" değil mi ?Orta Karadeniz bölgesinde insanların dili mi dönmemiş acaba ?
![]()