Durduk yere kanamam var nedendir

Aryabozokkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2021
84
43
38
25
Reglim ayın 22 sinde bitti 18 inde doğum kontrol hapı kullanmaya başladım 4 gün kullandım mideme zarar verdi bıraktım birkaç gündür de kullanmıyorum reglim bitince kanamam da kesildi ama bugün şiddetli karın ağrısıyla uyandım tıpkı regl ağrısı gibi sonra lavaboya gidip baktım kanamam var bu nedendir korkuttu beni karnım çok ağrıyor kanama da çok

Hastaneye gidin biz burdan ne desek yanlış olur

bı acıle gıt usg de bakıversınler kan tahlılı falan alırlar. dogum kontrol hapı hıc almadım belkı ara kanama yapıyordur zamanında bırakmadıgından.

Adetlikten başlamazsan kanama yapar bırakman lazım bıraktıktan 3 gün falan sonra adet olursun biter

Canim dogum kontrol kapini brnde 3 gun kullanip birakmistim bana dokanmisti hatta acillik oldum bende kanama degilde birakinca ara lekelenme yapmisti. Yani o haplari duzensiz kullaninca yapiyor diye biliyorum ama doktora gitmeyi ihmal etme

Canim dogum kontrol kapini brnde 3 gun kullanip birakmistim bana dokanmisti hatta acillik oldum bende kanama degilde birakinca ara lekelenme yapmisti. Yani o haplari duzensiz kullaninca yapiyor diye biliyorum ama doktora gitmeyi ihmal etme
Bana da dokundu önce mide bulantım arttı sonra İshal yaptı bende bıraktım şimdi de bu kanama eczaneye sordum doktora git diyorlar

Bana da dokundu önce mide bulantım arttı sonra İshal yaptı bende bıraktım şimdi de bu kanama eczaneye sordum doktora git diyorlar
Evet isal ve kusma vardi bendede titreme falan oldu acile gittim iki tane serum verdiler oyle duzeldim bnce sende bi doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…