durduk yere :S

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar dün özel günümdü inanılmaz bi gerginlik vardı üstümde...sevgilime başladım geçmişte şöyle yaptın böyle yaptın diye mesajlar atmaya tamam aşkım tartışmayalım dedikçe uzattım..o da tartıştı benle..sabah msj attım buluşalım diye buluştuk..tamam ya barışalım aşkım dedim tamam barıştık aşkım dedi....başım çok ağrıo eve g,tmek istiyorum dedi gitme ya geçer ddim ayağa kalktı gidiyorum dedi beni burda böylemi bırakcan dedim sende git eve napım çok hastayım anlamıyomsun diye bağırdı gitti..sizce napayım ben..msj atıyım mı nasıl oldun diye onun aramasınımı bekleyim :18:

bnce kısa ve öz iyimisin diye mesaj çek üstüne gitme sonra gönlünü alırsın o zamanada sakinleşmiş olur :34:

belkıde bunalmıştır
bıraz rahat bıraksan faydalı olur gıbı
mesela akşam bı ıyı geceler mesajı atarsın, hem fazla üstüne gıtmemış olursun :34:

canım acaba barıştık dedikten sonrada mı üstüne gittin bilmeyerek
ondan öyle yapmış olabilir mi
iyi misin nasıl oldu diye bi msj çekip bırak bence çok üstüne düşme
:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
evet barıştık dedikten sonrada üstüne gittim ya ne sığuksun falan diye...aslında sabah ii gibiydi kinci dedi bi ara bana bende ona domuz dedim hiç böylelaf etmem bi anda oldu

msj atcam ama cvp alamamktan çok korkuyorum :18:

evet barıştık dedikten sonrada üstüne gittim ya ne sığuksun falan diye...aslında sabah ii gibiydi kinci dedi bi ara bana bende ona domuz dedim hiç böylelaf etmem bi anda oldu

msj atcam ama cvp alamamktan çok korkuyorum :18:

o zaman ondan olmuş bende düzeldikten sonra birden gitmek istedi sandım
bence msj atmalısın

hmm anladm canım
ama barıştık dedikten sonra da sanırım onun açısından düzelmemiş :44:
baksana soğuk davranmış dediğine göre:26:
vlla bilemedim ki ama ben olsam msj atardım herhalde :50:

hmm anladm canım
ama barıştık dedikten sonra da sanırım onun açısından düzelmemiş :44:
baksana soğuk davranmış dediğine göre:26:
vlla bilemedim ki ama ben olsam msj atardım herhalde :50:

şuan cesaretim yok canm ama gitmeden başının çok ağrıdığına dayanamadığına yemin etti ben neden soğuksun derken

Sonuçta sevgilin yani büyük bi şey değil bu hastaymış sende ilgi bekleyince ufak bir sorun yaşamışsınız sanırım mesaj atamayacağın cesaretini kıracak hiç bir şey yok sonuçta at bi mesaj iyimisin hayatım diye :21:

Sonuçta sevgilin yani büyük bi şey değil bu hastaymış sende ilgi bekleyince ufak bir sorun yaşamışsınız sanırım mesaj atamayacağın cesaretini kıracak hiç bir şey yok sonuçta at bi mesaj iyimisin hayatım diye :21:

msj attım hemen cvp geldi idare eder daha iyiyim aşkım yazmış :17:

mutlulugunun daım olmasını ıstıyorsan gecmışe bır sunger cekmelısın..
herşeyı ırdelememelısın..:)
mutluluklar sızın hepımızın olsun hayırlısıyla ınşaallah...

Canım birşeylere kızıpta ya da gergin olduğunda sevgiline sarma.
Tartışma olduğu zaman ve yoktan yere olduğu zaman iki tarafta huzursuz oluyor.
Ne gerek var ki sıkıntı yaratmaya, değil mi?

Back
X