durduramıyorum

sevgicik_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
68
0
86
Kayseri
mrb arkadaslar henuz 5gunluk bebegım var 5gundur toplam sadece 10saat uyudum 5gunun sonucunda oda sebebıde bebegım cok yaramaz uyuyor ama fazla degıl ben basımı yastıga koydugum anda aglamya baslıyor ınanın dun sabahladım uyutmuyor uyumuyorda bu konuda ne onerırsınız bna?

aynı sorunu bende kızımda yaşamıştım yardım eden kimse yokmu yanında bide bebek geceyle gündüzü ayırt etmeliymiş biz bunu öğrendiğimizde kızım 3 aylıktı gündüz uyur gece uyumazdı çok karışmıştı uykusu ağlıyorsa bile sallamaya sakın alıştırma nini söyle elini tut elini okşayarak sakin bir sesle kulağına şarkı ninni vs gibi şeyler söyle yada çok kısık sesli bir müzik dinlet emmesine dikkat et tam doymuyorsa ondanda uyana bilir emmesini süresini takip et en az 20 dakika emsin en çok dikkat etmen gerekende steres yapmaman bebeğini bu çok etkiler ve uyuduğu odanın ısısı on göre olalı canım aklıma gelen bunlar bir uygula istesen belki faydası olur başka sorun olursa seve seve cevaplarım bebeğini sağlıcakla büyüt canım

benım oturdugum daıre merkezı sıstem aksam 7de kalorıferlerı yakıyorlar 11de kapatıyor ve sabahta 9da yakıyorlar oğlen 12gıbı kapatıyorlar yanmadıgı zaman ev soguk oluyor soguktanda sancı cekıyor olabılır gıbı gelıyor bana.bebegım uzun sure agladıgı zaman elım ayagıma dolasıyor korkuyorum ölcek dıye cok panık yapıyorum canım benımkı hızlı emıyor hemen yoruluyor beklıyorum tekrar verıyorum dılıyle ıtıyor memeyı bende mecburen koyuyorum besıgıne sallamadanda uyumuyor korkarımkı kucaga alıscakyanımda annem var ama devamlı kalamıyor gecelerı yalnız kalıyorum esım yardım edıyor ama susturamayınca ben korkuyorum esıme nekadar bunu bellı etmesemde.bebek bakma konusunda tecrubem hıc yoksuan gecenın 12sı ve ben ayaktayım bırazdan bebegım baslayacak aglamaya ben hala yatmadım sabah 9a kadar uyumadan onu ızlıyorum tv bakıyorum kusuyor arada bır cunku ooff cok zor işş ya gelsene canım benım yanıma yardım et tecrubelısın sen

5 günlük bebek yaramaz olmaz canım aç olabilir.doyduğuna emin ol önce.sütünü sağıp ver bak ne kadar içtiğine.ilk günler gazda olmaz bebekte.doymadığı için uyumuyordur.

canım gogusum yara olmasına ragmen emzırıyorum ama hızlı emıyor hemen dılıyle ıtıyor ben vermeye calsııyorum tekrardan ıtmeye baslıyor bu durumda nasıl doyurabılırımkı

canım sütünü çay bardağına sağıp çay kaşığıyla azar azar vermeyi dene o doydukça emmesi daha güçlü olur anladığım kadarıyla bebeğin fazla emmeden yorulup uyuyor buda aç kalmasına neden oluyor ağlamasını nedeni bundan kaynaklanıyordur dediğim gibi bebekler herşeye okadar çabuk alışıyorlarki sen benim dediklerimi uygula en fazla 2 gün daha ağlar sonra düzene girer sen uykusuz kaldığın için stesli oluyorsun bebeğin bundan etkilenir annen geldiğinde 1 yada 2 saat uyu uyumasan bile dinlen bebekle fazla ilgilenme bırak baksınlar gece kendini daha iyi hissedersin bende yanlızdım eşim işten gelince emzirir 1 2 saatliğine ona bırakırdım ben dinlenirdim bebeğiin kustuğunu yazmışsın bebeğini sağ veya sol tarafına yatır onun için daha iyi olur canım yakındaysan neden olmasın tabiki gelirim canım seni okadar iyi anlıyorumki allah kolaylık versin

sabır öneriyorum benim bebeğimde öyleydi yeni doğduğunda ben yattımmı o ayağa kalkardı hiç uyumazdım göğsümde emerken ben bazen uyuklaedım bide ameliyatla olunca daha zor oluyor

sabır öneriyorum benim bebeğimde öyleydi yeni doğduğunda ben yattımmı o ayağa kalkardı hiç uyumazdım göğsümde emerken ben bazen uyuklaedım bide ameliyatla olunca daha zor oluyor

bende uyandırmaya kıyamıyorum ama doktorum uyandır her satt bası emzır yoksa bebegının sekerı duser dedı bende korkudan uyandırıyorum uyandırdıımda bazen emer bazende kucamda uyur evt amelıyatlı cok zor gecmıs olsun

canım dedıklerını denedım ama gene kustu bebegım ayy sınırlerım cok bozuldu meme vermeyınce baska bıseylerle sut verınce kusuyor eşime bırakamıyorum kıyamıyorum cunku eşim astsubay ısınden zaten cok yorgun gelıyor bırde bebek yormasın dıyorumevt canım bebegım uyurken karnı tokken hep yan yatırıyorum allah koruusn ne olur neolmaz ben zor dogurdum zzaten

canım dedıklerını denedım ama gene kustu bebegım ayy sınırlerım cok bozuldu meme vermeyınce baska bıseylerle sut verınce kusuyor eşime bırakamıyorum kıyamıyorum cunku eşim astsubay ısınden zaten cok yorgun gelıyor bırde bebek yormasın dıyorumevt canım bebegım uyurken karnı tokken hep yan yatırıyorum allah koruusn ne olur neolmaz ben zor dogurdum zzaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…