Durduruk yere bana bağırdı

Fatalstoke61

Gerçek bir kadınsan kraliçesin
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
162
80
28
Evet kızlar erkek arkadaşımin borçları vardı onları odedi gayet iyi herseyi.ama benle olan sorunları hala çözülebilmiş değil çok seviyorumlar havada ucusuyo ama gereken ilgi yok.aramizda sohbet yok.düzgün bi şekilde konuşamıyoruz.konuyu acmamdaki sebep bugün beni aramış duymamisim gordum geri aradım çok gergindi durduk yere bana bağırdı bende ona bağırdım neden sinirlisin diye sordum bisey yok dedi sonra beni de kendin gibi yaptın dedi.bende sasrdm ve gülesim geldi güldm.sonra kapattm.moralim bozuldu durduk yere böyle yapması gerçekten canımı sıktı.ona karşı nasıl yaklasmaliyim bana sürekli şikayet ediyorsun diyo.evet çünkü şikayet edeceğim şeyler yapyo.ona biz birbirimize uygn deglz dediğimde de hayır ben senin aradığın kisiyim şöyle böyle diyo.beni beklentiye sokuyor.sizce nasıl yaklasmaliyim.aslinda benim hayalimdeki adam üzerine titreyen ben hasta olduğumda merak eden beni krmaktan korkan biri.buda lafta öyle ama hiç öyle hissetmiyorum sanki benden bkmis gbi davrandı bana.sizce tüm erkekler böyle mi ben mi mukemelliyetciyim.yada aradığım kişi başka bi yerlerde varmıdır cidden artık nasl davransam olmuyor iyi yaklaşıyorum bu sefer yine iyi niyetini suistimal ediyor.benmde hatalarm var evet ama benm hatam cok laf sylemek.ama sylemesemde hiç bi dedgmi yapmyo inanın bana hc bsey demiyim diyorum dkkt etmiyo.telefonu kapalı gün boyu ulasamyrm gece eve geç gdyo ben uyuyo oluyorum ve konusamyrz ben mi ck beklenti içindeyim cidden yani uzagz su an evli de deglm yani sonuçta.benle ilgilenmesi gerekmez mi yani üzerime titremesi gerekmez mi?

Az çok eski iliskime benzettim. Borçlar ilgi azlığı bağırıp çağırmalar. Ne kadar alltan alıp idare ettiysem terkedilen ben oldum. Verebilecek pek bi tavsiyem yok maalesef bu tiplere iyi de yaklassan olmuyor kötü de yaklaşsan olmuyor. İyi yaklaştım bunaldım dedi kötü yaklaştım yok aramadın sormadın dedi. Gittiği yere kadar bakalım sende içinden geleni yap..

o benden hiç ayrılmadı hatta ayrılıklarida hep o engel oldu çünkü hep vaadde bulundu gegsck vs dye.ya artık tutamıyorum kendimi tekrar tekrar söz verdigi şeyi yapmadgnda bagryorum ve artık oda bana bağırıyor sanırım bitecek zaten istemeye gelelim dedi benimde ailem daha istemiyor ben atanmadan onlarda haklı zaten ben de emin değilim yani sence hic tepki vermiyim mi napim

Zannetmiyorum. Mutlaka anlaşmazlıklar olur. Önemli olan anlaşamadığınız şeylerin ilişkinizi ne kadar etkilediği...

hiç kimse hayalindeki erkeği tam olarak bulmuş değil ama sizin isteklerinizde hiç uç noktadaki şeyler değil..

tek diyeceğim şu ki insanlar değişmez eğer ömür boyu böyle ilgisiz olacağını düşünüyorsanız yol yakınken vazgeçin.

ve evet öyle adamlar var,siz mükemmeliyetçi değilsiniz istekleriniz gayet makul.

Telefonu gün boyu kapalı oluyormus öyle demissin böyle bir seyede tepkisiz nasıl kalabilir insan onu düşünüyorum.
Elinden geldigince tepkisiz kalmaya çalış. Aradığında konuş. Sinirlendigini belli etme. Simdikinin tam tersi ol bakalım o zaman olaylar nasıl ilerleyecek

Zannetmiyorum. Mutlaka anlaşmazlıklar olur. Önemli olan anlaşamadığınız şeylerin ilişkinizi ne kadar etkilediği...
Onu değil ama beni çok etkiliyor ciddi anlamda çünkü bi ilişkiden tek bekledigm sevgi üzerime titrenmesi sonuçta öyle olmadktan sonra ailem benle ilglenysn zaten hiç evlenmem.yani onu tek etkileyen ona bagrmalarim bana haklsn diyodu dediklerimi yapamadm hiç diyodu şimdide ilk defa dediki ben uzamasn dye sen haklsn dedim hep hiç mi senin hatam yok yani dedi tabiki var ona bagrmam ck snrlendryo beni.o zaman bagrtck şeyler yapma bende öyle değildim zaten ona karşı hep syledklermi yapmadı kendi sözlerini yapmadığı için artık tutamyrm hiç kendmi

Evet tamda sorumun cevabını verdiniz kendmi çok sorguluyorum evet hatalı davraniyorum ama kim erkek arkdsna bagrmak isterk i beni o hale getryo.halbuki tek istedgm seviyorum seni yazacagna bana hareketleriyle hissettirmesi bazen ben mi gecmszm acaba diyorum.karsimdakine gore sekillenirim bana saygli ve sevgili olan insana on katını verrm tam tersine de öyle davranamyrm malesef

Öyle yapcam yani cidden anlmyrm onu madem bunaldn niye bunu bana yapysn ki onu biraktgm zaman ablamlara kadar arar iş ciddiye binnce ck gzl knsp beni ikna edydu smdi uzatmamak için sana haklsn dedm hep diyo bana valla ztn yapmda var bsey ters gttgnde o gün artk mahfolur byle yapp canmi skti bide bana telde ben kapatyrm deyince arkadan mesajla laf sylcksen kapanmadan syle dedi bende yazmcm merk etme dedm ve yazmadm hc bisey

Tek bildiğim aradığın adam bu değil boşuna zamanını harcama[/QUOTE
Tek bildiğim aradığın adam bu değil boşuna zamanını harcama
Sadece hata bende mi yani ben mi skntiliyim onu anlamak için yazdm buraya çünkü bana seni benden başkası çekmez falan diyip duruyor ama cevremdki ilsklere bakyrm kzlarn hepsi benm kzdgm şeylere kzyo yani durduk yere yapmyrm bunu.ona dedmki sana herşeyine tamam diyen biri lazm sen öylesini bul dedm ben sinirliym tutulmyck sözler verlmesne kzyrm cnku kendm tutamycm sözler söylemem

Ben o veya sen haklı veya haksız demedim. Ama beni senden başkası çekmez lafı psikolojik baskı olup senin kendini değersiz hissetmene. Sanki o olmasa evlenemezsin sevilmeyecek bir insansın triplerine sokuyor. Bu adam sana resmen psikolojik şiddet uygulayıp seni aşağı çekiyor. Kurtul bu adamdan. Yoksa kendine saygın kalmaz

Ne kadarlik bi iliski bu?

Haklsn nasıl kurtulacagm hakkndada fikir verebilir msn çünkü ayrlmaya gelince iş ciddi anlamda yapışık

Haklsn nasıl kurtulacagm hakkndada fikir verebilir msn çünkü ayrlmaya gelince iş ciddi anlamda yapışık

Ciddi gülmeden sakin sinirlenmeden. Ben gelecekte ne olur bilemem ama şuan hiç mutlu değilim. Benim bildigim sevgililer aşık olur mutlu olur. Ben bu kangren olmuş ilişkiyi daha fazla uzatmak istemiyorum. Başkasının beni çekip çekmeyecegiyle ilgilenmiyorum ben sadece mutlu olmak istiyorum. Bu yüzden senide kendimide yormak istemiyorum. Herkes mutlu olsun istiyorum ikimiz içinde herşeyin en güzeli olur umarım. Ne kadar üstelesede sürekli kararlı oldugunu söylersen oda kabullenir.

Doğru diyorsun aynısını diyeceğim güzel yazmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…