- 27 Haziran 2015
- 162
- 80
- 28
- Konu Sahibi Fatalstoke61
Evet kızlar erkek arkadaşımin borçları vardı onları odedi gayet iyi herseyi.ama benle olan sorunları hala çözülebilmiş değil çok seviyorumlar havada ucusuyo ama gereken ilgi yok.aramizda sohbet yok.düzgün bi şekilde konuşamıyoruz.konuyu acmamdaki sebep bugün beni aramış duymamisim gordum geri aradım çok gergindi durduk yere bana bağırdı bende ona bağırdım neden sinirlisin diye sordum bisey yok dedi sonra beni de kendin gibi yaptın dedi.bende sasrdm ve gülesim geldi güldm.sonra kapattm.moralim bozuldu durduk yere böyle yapması gerçekten canımı sıktı.ona karşı nasıl yaklasmaliyim bana sürekli şikayet ediyorsun diyo.evet çünkü şikayet edeceğim şeyler yapyo.ona biz birbirimize uygn deglz dediğimde de hayır ben senin aradığın kisiyim şöyle böyle diyo.beni beklentiye sokuyor.sizce nasıl yaklasmaliyim.aslinda benim hayalimdeki adam üzerine titreyen ben hasta olduğumda merak eden beni krmaktan korkan biri.buda lafta öyle ama hiç öyle hissetmiyorum sanki benden bkmis gbi davrandı bana.sizce tüm erkekler böyle mi ben mi mukemelliyetciyim.yada aradığım kişi başka bi yerlerde varmıdır cidden artık nasl davransam olmuyor iyi yaklaşıyorum bu sefer yine iyi niyetini suistimal ediyor.benmde hatalarm var evet ama benm hatam cok laf sylemek.ama sylemesemde hiç bi dedgmi yapmyo inanın bana hc bsey demiyim diyorum dkkt etmiyo.telefonu kapalı gün boyu ulasamyrm gece eve geç gdyo ben uyuyo oluyorum ve konusamyrz ben mi ck beklenti içindeyim cidden yani uzagz su an evli de deglm yani sonuçta.benle ilgilenmesi gerekmez mi yani üzerime titremesi gerekmez mi?