• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duru görü yapıyorum diye mesaj atan kadın?

laddyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Bu siteden bi tane hesap özelden bana duru görü yapıyorum üzerinizde ağırlık hissediyorum yok nazar var yok kocanız sizi aldatıyor detaylı konuşalım instaya gelin diyerek baya canımı sıktı bu mesajı herkese atıyor olabilir mi yoksa gerçeklik payı var mıdır lütfen fikirlerinizi söyleyin

Ekran resmini de paylaşabilirsiniz konuşmanın , ona göre kişiyi üyelikten cikartabilirler

Bu siteden bi tane hesap özelden bana duru görü yapıyorum üzerinizde ağırlık hissediyorum yok nazar var yok kocanız sizi aldatıyor detaylı konuşalım instaya gelin diyerek baya canımı sıktı bu mesajı herkese atıyor olabilir mi yoksa gerçeklik payı var mıdır lütfen fikirlerinizi söyleyin
Sie deseydiniz :)
Allaşkına buna inanacak kadar saf olmamalısınız :p

Gerçeklik payı var mı😅
İnsanlar böyle dolandırılıyor demek ki

Gerçek olduğunu düşünmüyorum muhtemelen para koparmak için herkese söylenen şeyleri söylemiş işte

Ay ne kuduruk insanlar var, durduk yere başkalarını kışkırtıyorlar. Hadi kendi reklamını yapabilir ama neden böyle çirkin bir iftira atıyor.

Manyağın tekine denk gelse onu bulsalar, kocamla sen mi yatıyorsun diye saçlarını yolsa ne yapacak.

Sağ ol kardeşim bizim kendi aile dolandırıcımız var deyin.

Back
X