Doğuma Hazırlık Duru mu Yağmur mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangi isim?

• Yağmur

• Duru

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
biz de duru ismine karar vermiştik ilk öğrendiğimizde. sonra algıda seçicilik midir yoksa gerçekten bir dizi nedeniyle yaşanan patlama mı bilemiyorum ama aynı gün içerisinde 5 farklı duru ismi ile karşılaşır olduk. Her yerde duru... kızım okula başlayınca duru 1, duru 2, duru 3 olmasınlar diye vazgeçtik sonradan. yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi ayşe fatma fazlalığında bir isim olmuş duru. Bu yüzden bence Yağmur.

duru bence. nedense içinde ğ olan isimler sanki zor söyleniyor gibi geliyor bana. karadenizli bir ailedenim muhtemelen her 2 kişiden biri tuhaf söylerdi.

Teşekkür ederim cevap için hangi dizi de vardı Duru acaba dizilerle pek aram yokta

duru bence. nedense içinde ğ olan isimler sanki zor söyleniyor gibi geliyor bana. karadenizli bir ailedenim muhtemelen her 2 kişiden biri tuhaf söylerdi.

Buda farklı bir bakış açısı evet bazı insanları zorlayabilir teşekkürler

Kısa bir dönemde çok fazla kullanılan her isim gibi, Duru ismi de baydı.

Yağmur daha güzel, daha klasik bir isim.

oğlumun ismi tuna çok ağlak bir bebekti. eşime bir oğlum daha olursa ismini kaya demir falan koycam diyordum. su isimleri çok ağlıyor diye. not: bu da erkek ve su ismi koymuyorum.
Evet, abim Demir ve hiç ağlak değil aksine çok güçlü birisidir karakter olarak da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…