- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
selam bugünkü gelişmeleri yazayım dedim :)))
gece o uyuduktan sonra bezlemiştim altını
sabah kalktı önce babayı işe uğurladı sonra uzandı biraz tvnin başına direk tuvalete götürmedim
çünki itiraz edicek biliyorum sabahları agresif uyanıyor hanımefendi :))
neyse sonra çaktırmadan bezine baktım kupkuru bu iyiye işaret
önce lazımlığı odaya getirdim hadi çiş yapalım diye ama idrek tepki verdi istemedi
bende üstelemedim ben çiş yapıyorum hadi sende gel dedim tuvalete geldi beni gördü
sonra hadi sende yap dedim lazımlığa oturttum elinede kulak çubuklarını verdim
yerde şekiller yaptık beraber sonra şııırrr
temzilendik kalktık kahvaltı ettik sonra tekrar denedim oturdu ama yapmadı
az öncede uçağını istedi alır almaz hemen lavobaya koştu su istedi leğene
koyduk çişinide yapıcaksın ama dedim tamam dedi yapmış kalktı ben dökücem dedi klozete döktü sifonuda çekti
şimdi hala oynuyor suyla hatta benide çağırıyor :S hadi inşallah şu bez olayını atlatırsak omzumdan çok büyük bir yük kalkacak gibi hissediyorum :))))
gece o uyuduktan sonra bezlemiştim altını
sabah kalktı önce babayı işe uğurladı sonra uzandı biraz tvnin başına direk tuvalete götürmedim
çünki itiraz edicek biliyorum sabahları agresif uyanıyor hanımefendi :))
neyse sonra çaktırmadan bezine baktım kupkuru bu iyiye işaret
önce lazımlığı odaya getirdim hadi çiş yapalım diye ama idrek tepki verdi istemedi
bende üstelemedim ben çiş yapıyorum hadi sende gel dedim tuvalete geldi beni gördü
sonra hadi sende yap dedim lazımlığa oturttum elinede kulak çubuklarını verdim
yerde şekiller yaptık beraber sonra şııırrr

temzilendik kalktık kahvaltı ettik sonra tekrar denedim oturdu ama yapmadı
az öncede uçağını istedi alır almaz hemen lavobaya koştu su istedi leğene
koyduk çişinide yapıcaksın ama dedim tamam dedi yapmış kalktı ben dökücem dedi klozete döktü sifonuda çekti
şimdi hala oynuyor suyla hatta benide çağırıyor :S hadi inşallah şu bez olayını atlatırsak omzumdan çok büyük bir yük kalkacak gibi hissediyorum :))))