Şampuan ve Saç Kremleri Duru saç kremi

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
13
66
Ağrı
kızlaar tesadüf eseri duru saç kremi kullanmaya başladım. duru'da ki saç kremlerinin hepsinde inci özü var. benimkinde inci özü&shea yağı var. çok hoş kokuyor ve yumuşacık yapıyor. 700 ml 3 tl ...
benden bi tavsiye olsun :27:
öyle büyük markalara servet yatrmaya grk yok..
:nazar:

Son düzenleme:
Lütfen bakıp çıkmayın. :27:
Hiç mi yok şampuanını/ saçkremi ni kullanan ?
yararını/ zararını gören ? :42:

tatlım,ben A plus kullanıyorum :))
şimdilik memnunum ,ama bitince denerim Duru'nun kremini ..

Son düzenleme:
cevapladığın için teşekkürler canım. :46:
ya bide benim saçım hala sarımsaklı şampuan kokuyor yıkanırken.
1 ay boyunca hergün srımsaklı şampuanla yıkadım çünkü. ( ardından hiç norrmal şampuan yada saç kremi uygulamadım)
:43::43::43:

cevapladığın için teşekkürler canım. :46:
ya bide benim saçım hala sarımsaklı şampuan kokuyor yıkanırken.
1 ay boyunca hergün srımsaklı şampuanla yıkadım çünkü. ( ardından hiç norrmal şampuan yada saç kremi uygulamadım)
:43::43::43:

daha bir şişe kremim var ama bitince deneyeceğim canım :))
sarmısaklı yapınca saçlar bir süre ıslakken çok kötü kokuyor tatlım,bilirim ben de yapmıştım bir aralar..

Evet ya yeni saç çıkardı uzattı falan ama kokusuu..
her neyse..
bi arkadaş a plus saç kremi hakkında bi yorum yazmış; içindeki maddelere bakmış ve çoğu alerjen miymiş neymiş?

Evet ya yeni saç çıkardı uzattı falan ama kokusuu..
her neyse..
bi arkadaş a plus saç kremi hakkında bi yorum yazmış; içindeki maddelere bakmış ve çoğu alerjen miymiş neymiş?

benim de çok alerjik bir bünyem var ama A plus bende alerji yapmadı..
içindekiler de her şampuan ve saç kreminde olan maddeler,ekstradan bir şey yok yani..
ama bu şampuan ve saç kremi meselesi bünyeden bünyeye değişiyor zaten..

ben boyalı saçlar için olan şampuanını ve bakım kremını kullandım. sahsen begenmedım sacları cok yağlandırıyor. ama sac kremı dıplere degmedı gı surece guzel

Duru saç kremi fena değil. Bir ara kullanmıştım. Ama şampuanından memnun kalmadım. Zamanla kepek yaptı😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X