Saç Bakım Ürünleri Durulanmayan Saç Bakım Yağı Tavsiyeleri

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
Merhaba KK nın Güzel Hatunları:KK19:

Kullanıp memnun kaldığımız , Merak ettiğimiz saç bakım yağlarını paylaşalım burda.

Saçım açık renk oldugu için durulanmayan saç bakım yağı kullanıyorum hep:p Şu anda kullandığım ürün bitti ve değiştirmek istiyorum:KK17:Sizin memnun kaldıgınız durulanmayan bakımlar neler:KK6:

4417f043-cb81-41f1-b8aa-53a88354ea1e.webp

natura-therapy-argan-yagi-treatment-oil.webp

Bu ürünler hakkında bilgisi olanlar varmıı ?

ben elseve in saç bakım yağını kullanıyorum çok da memnunum duştan çıktıktan sonra nemli saçıma sürüyorum hem taramayı kolaylaştırıyor hemde saçımı yumuşacık yapıyor.üzerinde tüm saça 2 damla diyor ama ben biraz fazla kullanıyorum
img1-41ab633c-20dc-4e75-a415-a0568fdfad3c.webp

bende elseve in yağını hiç sevmedim. Morfose keratin serumundan çok memnunum. Hem ıslak hem kuru saça kullanıyorum. Kokusu da çok güzel. Onun dışında pantene nemlendirici köpüğü tavsiye ederim. Bitmeden stokluyorum. Saçıma çok güzel bir yumuşaklık veriyor. Kullanırken çok hafif basmak gerekiyor yoksa çok köpük gelebiliyor. Artık şu sıvı saç kremlerini hiç kullanmıyorum benim saçıma yetmiyor. Saçımı kolay taramamı sağlıyor evet ama bu kadar, yumuşaklık kalmıyor gün içinde. Bu kullandıklarımda böyle bir sorun yaşamadım.

He bi de elseveden memnun kalmamamın nedeni uzun vadede saçımı daha kötü yaptı ve kokusu çok keskin geliyor bana. Alkol gibi kokuyor resmen boyalı saçlar için olanını da almadım hem. Saçımı kullanmadığım zaman daha çok kuruttuğunu farkettim. Yıkarken sert sert oluyordu saçım daha önce hiç böyle olmamıştı. Sanırım içindeki silikon miktarı çok yüksek. Bıraktıktan sonra diğer ürünleri kullanınca böyle bir durum yaşamadım.

Saçtan saça fark ediyor olabilir canım o zaman ama kokusu çok hafif bence hiç yok gibi sanki . söylediğin keratin serumunu da denemek isterim bulursam :)

Back
X