Durum ciddilesti gorumcem icin lutfen konumu kapatmayin

Biranne01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2018
1.051
695
43
37
Bayanlar gecen gun konu acmistim gorumcemdeki 12 cm lik miyom icin baska doktorada gittik bizi jinekoloji onkoloji bolumune yonlendirdiler,pazartesinden beri girmedigimiz usg,emar,tomografi vermedigimiz kan tahlili kalmadi doktor kesin birsey demedi ama bugun kendi aralarinda konusurlarken anladigim kadarini size anlatiyorum yorumlarinizi bekliyorum ..
Karindaki sislik icin tedavi oldu icindeki sari siviyi (3kilo)disari bosalttilar,ve doktor eger sivinin (patolojiye gonderdi)bagirsakla alakasi yoksa ameliyat gunu verelim dedi ama bagirsakla alakali birsey cikarsa once bagirsak incelenecek ben nekadar derine inebilecegimi bilmeliyim dedi (cunki diger doktorun dediginin aksine sag yumurtaligi kaplamis 12cm capinda kist var)ameliyat kesin ama yumurtaligida alabilirler ve hatta acinca anlayacakmis belkide duruma gore rahmi alabilirmis,simdiki korkum kanser demedi ama biz kanser bolumunde tedavi oluyoruz ve bagirsakla alakali birsey yoksa nekadar derine inecegimi bilmem lazim demesi ve hatta gerekirse bagirsagin bir kismini aliriz demesi beni korkuttu yani kansermi sicramistir acaba yada neden kafam karisik morelimiz bozuk 3 gundur hastanedeyiz daha yeni eve girdim sabah yine hastanedeyim..yarin doktoru bulup soracagim ama kanser falan olsa soylerdi degilmi?

Rabbim şifasını versin doktorlar emin olmadan sonuçları almadan net bişey söyleyemez ama bildikleri bişey varsa gizlemezler açıkça söylerler patoloji sonucu yada ameliyata girip açıp bakıp duruma göre net bişey söyleyebilir. Her tümör kanser değildir iyi huylu ve kötü huylu diye bahsedilir tez vakitte sağlığına kavuşsun inşaallah

Allah sifa versin oncelikle ..benimde halamın miyomu vardi gencti ozamanlar yumurtaliklarini ve rahminin tamamini aldilar bisey olmadi ..suan 62 yaşında mutlu mesut yasiyor

Allah sifa versin oncelikle ..benimde halamın miyomu vardi gencti ozamanlar yumurtaliklarini ve rahminin tamamini aldilar bisey olmadi ..suan 62 yaşında mutlu mesut yasiyor
Ama iste gorumcem daha yeni evli cocugu yok rahmini alirlarsa hic olmayacak diye uzulurken simdi gerekirse alsinlar ama kanser olmasin diye uzuluyoruz Allah yardim etsin herkese

Rabbim şifasını versin doktorlar emin olmadan sonuçları almadan net bişey söyleyemez ama bildikleri bişey varsa gizlemezler açıkça söylerler patoloji sonucu yada ameliyata girip açıp bakıp duruma göre net bişey söyleyebilir. Her tümör kanser değildir iyi huylu ve kötü huylu diye bahsedilir tez vakitte sağlığına kavuşsun inşaallah
Allah razi olsun ins.🙏

Cok sevindim sizin adiniza ins.bizimde kolayca hallolur.
Bakin doktor tembelse açar keser yumurtaliktan temizlemek zor is saatlerce ugrasmaz alir toptan hepsini.Aynisini daha buyuguyle yasadim 4saat surdu ameliyatim almicam dedi doktorum almadı yumurtaligimi size adini mesaj atmistim hatta.Bu kadar korkuya ne gerek var bana da alirim baska care yok iki tarafi da demislerdi birkac doktor velhasil kendilerini doktor saniyorlarmis zavallilar.Asil doktorumu bulmasam anne olamazdim yani .

Öncelikle çok geçmiş olsun, gerçekten böyle bi şeyi doktora sormak yerine burada konu açmanız değişik geldi, madem bu kadar telaşlandınız doktora direk neden onkoloji de tedavi görecek diye sorsaydınz keşke meraklanmazdınız.. Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Benim de 15 cm kistim vardı ama yumurtalığım alınmadı.Ayrıca kanser riski var ise kan değerlerinde belli oluyor öyle bir durum varsa ameliyatı jinekolojik onkoloji yapıyor normal kadın doğum doktoru yapamaz allah tez zamanda şifa versin.

Normal bir kistse sorum yok. 6 cm ilk kistle ikizlere hamile kaldım ve çok şükür sorunsuz doğurdum. Milyomum hala benimle yaşıyor. Doktorum sen üçüz hamilesin diye espiri yapardı.

Size bu konuda bir doktor tavsiye edeceğim. Ben bu doktora gidene kadar gittiğim tüm Kadın doğumcular miyomumun alınması gerektiğini söyledi. Bir arkadasım bu doktoru tavsiye etti ve o ne derse onu yap alanında çok iyidir dedi. Kendisi Kadın Doğum doktoru ve kanser konusunda uzmanlaşmış. Jinekolojik onkoloji gibi birşey oluyor sanırım uzmanlık alanı. Prof Dr Uğur Fırat Ortaç
Bence görümceniz ameliyat olmadan mutlaka bir görüşün. Allah acil şifalar versin

benım dogumumda yumurtalık kıstım alındı sezeryan oldum bebek cıktıktan sonra kıst alındı 38 cm dı beraberınde sag yumurtam komple alındı cepecevre sarmıstı cunku
olabılıyor boyle seyler hıc aklınıza kotu seyler getırmeyın korkmayın sifa dılıyorum :KK19:

Korkmayın Allah'ın izniyle kurtulur inşallah. Bir yakınıma rahminde tümör var dediler açıp baktıklarında rahimde değil bağırsakta olduğunu görmüşler. Bağırsağın bir kismiyla birlikte aldılar tümörü. 10 cm falanmis. Şimdi onkolojide tedavi görüyor ama tedbir amaçlı. Korkutmayin kendinizi.

İyi bir doktor bulun hemen yumurtalıgı veya rahmi almalarına izin vermeyin. Kimisi uğraşmamak için alıyor. İsterse 10 doktora gidin en iyisini bulana kadar

Bayanlar gecen gun konu acmistim gorumcemdeki 12 cm lik miyom icin baska doktorada gittik bizi jinekoloji onkoloji bolumune yonlendirdiler,pazartesinden beri girmedigimiz usg,emar,tomografi vermedigimiz kan tahlili kalmadi doktor kesin birsey demedi ama bugun kendi aralarinda konusurlarken anladigim kadarini size anlatiyorum yorumlarinizi bekliyorum ..
Karindaki sislik icin tedavi oldu icindeki sari siviyi (3kilo)disari bosalttilar,ve doktor eger sivinin (patolojiye gonderdi)bagirsakla alakasi yoksa ameliyat gunu verelim dedi ama bagirsakla alakali birsey cikarsa once bagirsak incelenecek ben nekadar derine inebilecegimi bilmeliyim dedi (cunki diger doktorun dediginin aksine sag yumurtaligi kaplamis 12cm capinda kist var)ameliyat kesin ama yumurtaligida alabilirler ve hatta acinca anlayacakmis belkide duruma gore rahmi alabilirmis,simdiki korkum kanser demedi ama biz kanser bolumunde tedavi oluyoruz ve bagirsakla alakali birsey yoksa nekadar derine inecegimi bilmem lazim demesi ve hatta gerekirse bagirsagin bir kismini aliriz demesi beni korkuttu yani kansermi sicramistir acaba yada neden kafam karisik morelimiz bozuk 3 gundur hastanedeyiz daha yeni eve girdim sabah yine hastanedeyim..yarin doktoru bulup soracagim ama kanser falan olsa soylerdi degilmi?
Eğer rahmi alacaksa yumurtaliklarla falan kesinlikle işlem öncesinde yumurta dondurma işlemi yapın

Back
X