• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

durum çok karışık ..

zeze1995

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
182
16
118
Kocaeli
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu yüzden özür diliyorum .Çok sevdiğim dostum dediğim bir erkek arkadaşım var bir hata yapmış ve işin içinden çıkamıyor.Yardım etmek istiyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum.2 senedir bir kızla çıkıyordu cinsel anlamda ilişkiye girmişler.Kız çok temiz düzgün birisi ilklerini arkadaşımla yaşamış.He diyeceksiniz ki temizdi madem de neden yaptı ama çok güvenmiş .Yaptığından zaten pişman olmuş arkadaşıma da sürekli beni bırakma sakın yapma ben ortada kalmak istemiyorum ne olur falan diye sarılıp ağlıyormuş arada .Kızlık zarı gitmemiş ama ilişki işte çok net yazamıyorum.Arkadaşım ayrılık kararı aldı çözülemeyecek sorunları varmış ileride mutlu olamazlarmış.Kız hakkına da helal etmemiş ve çok içten ah etmiş .Arkadaşım korkuyor şimdi ahı tutar mı diye ya da bu konuyu kafasına takmalı mı diye .Bu konu hakkın da ne düşünüyorsunuz ?

ahı tutar.ayrıca çözülemeyecek sorun neymiş ? ilişkiye girerken bilmiyormuymuş bu sorunu.arkadaşınız tamamen haksız.günahına girmiş resmen kızın.

Kız arkadaşlarını kıskanmak falan bunlarmış sanırım sürekli sorun çıkartıyor diyor bir günümüz mutlu olmuyor falan.Bence arkadaşım sıkıldı ama .

bumuymuş büyük sorun ? yapmasın allahaşkına yaşı küçük anlaşılan.kızında küçük ki kız arkadaşlarını kıskanmış.kıskansa bile söylememeli belli etmemeliydi bence.erkekler sıkılır bunalır evet.seviyo madem tutcak dilini kıskançlıgını.arkadaşın sıkılmıştır evet.

Son düzenleme:
arka taraftan :/ Şöyle bir ilişkileri vardı kız erkek arkadaşalrından vazgeçecek ilişkileri için ama arkadaşım yapamam dedi.

arka taraftan :/ Şöyle bir ilişkileri vardı kız erkek arkadaşalrından vazgeçecek ilişkileri için ama arkadaşım yapamam dedi.

arkadaştan vazgeçme olayı bana da saçma geliyor normal olduktan sonra sorun yok.ama bu yüzden ilişkide bitmez.çocuk anlaşılan baya bi çocuk.yani kızı ikna edebilirdi ne biliyim sen sevgilimsin onlar arkadaşlarım saçmalama filan diye.bide kız hatalı öyle sarılıp ağlamalar kendini mecbur hissetmeler filan.çocuk kendini kısılmış gibi hissetmiştir bence.yaşları kaç bilmiyorum ama küçük yaşta keşke bunu yapmasalarmış.

Konuşmuş sanırım ama kızda diyor kız arkadaşlarına gittikçe ne ilgileniyordu ne bir şey .Ama sonuçta ahını yer ortada bıraktı ?

Konuşmuş sanırım ama kızda diyor kız arkadaşlarına gittikçe ne ilgileniyordu ne bir şey .Ama sonuçta ahını yer ortada bıraktı ?

arkadaşlarının yanındayken nasıl ilgilensin ki ? insan sinir olur yanındaki arkadaşı sürekli biirne mesaj atsa.yani ahı tutar haklıysa haklının ahı yerde kalmaz.

Çok fazla var biliyorum .Başta dikkat ediyordu kız üzülmesin diye ama sonradan baktım coşmuş .Geçen günde onlar sevgiliyken geziye gitmişlerdi orada kız arkadaşıyla kol kola resimleri ortaya çıktı eski sevgilisi hepten üzüldü ben ona çok güvenmiştim dedi.

Canım sen bu arkadaşın için hiç üzülme o kız için üzül! o kızın yerinde sen de olabilirdin.belli ki sevmiyormuş neden böyle bir şeye kalkışmış,hatasını biliyor ki ahın tutmasından korkuyor..ahı çıkar,bence de çıksın,hiç acımaya gerek yok böyle erkeklere..ayırca sizin samimiyetinizde baya ileri sanırım,yarın bir gün size açılmasın bu arkadaşınız !

Güzelim durum hiç te karışık değil aslında diğer hanımların da dediği gibi senin bu erkek arkadaşın biraz yaramaz, sen de dikkat et kendine, bu tarz muhabbetleri sana yani bir başkasına açtığına göre yeterince büyümemiş, karşısındaki kız da aynı şekilde, olgunluğa erişmeden ilişkiye girişmişler. Sorunlar bir anda ortaya çıkmıyor madem bu arkadaş biliyordu sorun oldugunu neden kızın kanına girmiş. Kız da sanırım diğer kız arkadaşlarından uzaklaşsın diye bu şekilde kendinden feragat etmiş. Bence sana burada düşen kız arkadaşını uygun bir dille teselli edip, bu çocuktan zaten hayır gelmeyeceğini anlatman. Erkek arkadaşınla da muhabbetini seviyeli tutman, madem bu çocuk ahı tutar mı tutmaz mı çok düşünüyorsa bu konuları, ona hatasını anlamasında yardımcı olmak onun için iyi olur gibime geliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu yüzden özür diliyorum .Çok sevdiğim dostum dediğim bir erkek arkadaşım var bir hata yapmış ve işin içinden çıkamıyor.Yardım etmek istiyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum.2 senedir bir kızla çıkıyordu cinsel anlamda ilişkiye girmişler.Kız çok temiz düzgün birisi ilklerini arkadaşımla yaşamış.He diyeceksiniz ki temizdi madem de neden yaptı ama çok güvenmiş .Yaptığından zaten pişman olmuş arkadaşıma da sürekli beni bırakma sakın yapma ben ortada kalmak istemiyorum ne olur falan diye sarılıp ağlıyormuş arada .Kızlık zarı gitmemiş ama ilişki işte çok net yazamıyorum.Arkadaşım ayrılık kararı aldı çözülemeyecek sorunları varmış ileride mutlu olamazlarmış.Kız hakkına da helal etmemiş ve çok içten ah etmiş .Arkadaşım korkuyor şimdi ahı tutar mı diye ya da bu konuyu kafasına takmalı mı diye .Bu konu hakkın da ne düşünüyorsunuz ?

şimdi çözülmeyecek sorunların olduğunu söylüyor
ozaman kızı iyi tanımadan neden günahına girmiş
Ayrıca kızda da hata var Neden gidip razı olmus
allah ıslah etsin milleti

canım ah tutramı dıye bu kadar endişenıyorsa ters ilişki dısında baska seylerden yasanmıs gibi geldi bana.. nasıl ahı tutar bılıyormusun o erkek arkadasın bırgun bakir bi kızla evlenir ardında bi kız cocugu olur sonrasında o kız cocugunun basına çok kötü seyler gelebılır yanı bu sekılde tutar..yada işleri rast gitmez maddi manevi zarar olur kendısıne..

demek hersey kıza sahip olana kadarmıs baksana sonrasında ayrıldılar hemen bence sende bu adamla pek yakın olma hele ki aynı evde yalnız asla kalma..sagı solu belli olmaz bu adamın dikkat et kendine..

Back
X