• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durum güncellemesi ve yüzleşme

Geri dönse ve yakın şehirde oturalım dese bile asla kabul etme kesinlikle , köprüyü geçip senden ikişer çocuk yapınca ay ben geri döncem memlekete diyecek, ha diyelim dönmedi ve yakın şehirde oturdunuz ailesini sürekli senin burnunun dibine koyacak ve onları çekmeni isteyecek, aman ha sakın evlenme böyle biriyle başını yakarsın, birey olabilmiş özgür bir kişi ile daha mutlu olursun emin ol 🙃
Ikınci bir adımı bu zaten biraz daha bekleyip böyle bi seyle gelecek ama benim için bitti artık.

Böyle adamların aklına bir kez o fikir düştü mü asla çıkmaz ne pahasına olursa olsun döner zaten. Verilmiş sadakaniz varmış durum erkenden ortaya çıkmış.

E hala cevap mı yaziyorsunuz bir de bu adama. Sanki laftan anlayacakmış gibi. Yeterince zamanınızı tüketmedi mi. Böyle her şey normalmiş gibi iletisime devam ederseniz her şeye tamam diyormuş gibi yapıp evlendikten sonra zorla ailesinin yanına götürecek haberiniz olsun.

Merak edip önceki konularınızı da beraber okudum. Olayların merkezinde olup her şeyi görebilmeniz çok güzel. Valla size Maşallah demek istedim. Böyle adamlara prim vermeyen kızlarımıza bayılıyorum.

E hala cevap mı yaziyorsunuz bir de bu adama. Sanki laftan anlayacakmış gibi. Yeterince zamanınızı tüketmedi mi. Böyle her şey normalmiş gibi iletisime devam ederseniz her şeye tamam diyormuş gibi yapıp evlendikten sonra zorla ailesinin yanına götürecek haberiniz olsun.
Yok hayır yazışmıyoruz aradan zaman gectikten sonra yazmış ben de hayir dedim bitti tekrar

Merak edip önceki konularınızı da beraber okudum. Olayların merkezinde olup her şeyi görebilmeniz çok güzel. Valla size Maşallah demek istedim. Böyle adamlara prim vermeyen kızlarımıza bayılıyorum.
Aslında ben o kadar uyanık değilim bana fark ettirmeden de istedigini yaptirirdi da çok üsteleyip kendi kaşındı

Ben sizi çok takdir ettim. Duruşunuz harika. Her zaman bu kadar güçlü olun, sırtınız yere gelmez.🙂 Göz göre göre hayatınızı çöpe atmamışsınız, seviyorum diyerek.

Ben sizi çok takdir ettim. Duruşunuz harika. Her zaman bu kadar güçlü olun, sırtınız yere gelmez.🙂 Göz göre göre hayatınızı çöpe atmamışsınız, seviyorum diyerek.
Teseekkür ederim cok sag olun😊

Aslında ben o kadar uyanık değilim bana fark ettirmeden de istedigini yaptirirdi da çok üsteleyip kendi kaşındı
İllaki geçmişte hatalarınız vardır ki bu kadar üstünüze gelme cüreti göstermiş. Hatta ilk başta başka şehir derken son anda size ailesinin dibini dayatmasında sizin duruşunuzun, iyi niyetinizin etkisi vardır. Ama sonuç olarak olayları ele alıp sağlıklı bir şekilde yorumlayabilmiş ve adımlarımızı bu doğrultuda atmaya başlamışsınız. 👏👏👏

kendince size süre vermiş
siz yalvar yakar şartlarını kabul etmeyince çark etmiş
ne kadar da kendine güvenmiş
bu yanar dönerle barışmayın sakın

Back
X