Duruma anlam veremedim, bakar mısınız ?

Niye özel bir şey düşündünüz ki belki sosyal anlamda bir görüşme istediği.

Niye özel bir şey düşündünüz ki belki sosyal anlamda bir görüşme istediği.
çok olumlu bir havan var falan dedi, sanki yıllardır tanıyorum gibi hissettirdin falan. Normalde çok canayakım olmadığını bunu bana karşı duyduğu gibi gibi …

çok olumlu bir havan var falan dedi, sanki yıllardır tanıyorum gibi hissettirdin falan. Normalde çok canayakım olmadığını bunu bana karşı duyduğu gibi gibi …
Bana biraz yazıyor gibi geldi, yani hissedilmeden söylenmiş laflar gibi, maskesiz bile görüşmediği bir insan ne yapmış ki çok yakın hissetmiş yıllardır tanıyor gibi.

Bana biraz yazıyor gibi geldi, yani hissedilmeden söylenmiş laflar gibi, maskesiz bile görüşmediği bir insan ne yapmış ki çok yakın hissetmiş yıllardır tanıyor gibi.
Aynı ortamda bulunmadan hissedilebilecek şeyler değil bunlar bence de. Garip evet

Anladığım kadarıyla biraz içe dönük biri, kendi de kolay ısınan biri değilim genelde demişti. Benden samimiyet görünce ısındığını ya da bir şeyler olabileceğini düşündü bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…