çok teşekkür ederim canım. işin gerçeği onu seviyorum. biz böyle muhabbetler ettikçe o bana yakın davrandıkça çok mutlu oluyodum kendimi çok iyi hissettiriyodu bana böylece kapıldım gittim sonra sevgilisini düşündüm kendi konumumu düşündüm ve kendimden nefret ettim ben böyle biri değildim kesinlikle. çünkü ilişkilerde sadakate güvene çok değer veririm. hemen bi çözüm aramaya başladım. ya bu şekilde devam edip kendimi mutlu edicektim ama bir yandan da suçluluk ve vicdan azabı çekicektim ya da onunla konuşup bağlarımızı koparıcaktım. sonuç olarak ikincisini seçtim. konuşmuyoruz artık. şimdi vicdanım rahat ama içim, kalbim kan ağlıyo resmen.hem de morale mutlu olmaya en ihtiyacım olduğu zamandayımm...
(((((((
aslında cok mantıklısın ama sanırım şu son cümleden dolayı,biraz ilgi görmek istiyorsun o da böyle davranınca yanlış yaptığının da farkında olarak kapıldım gidiyorum modunda bırakıyosun kendni :) ama yazdıklarından da anlaşılacağı gibi bu seni geçici olarak oyalıyor ama o derdinden kaçarken bu defa vicdanına yakalanıyorsun başka bir yerden kendni yaralıyorsun..)) böylelerinden uzak durmalı senin gibilerrrrrrrrr :)))))))