Yazlik sevgili nasi oluyor zayif mi?
Kislik olani da sismandir muhtemelen sicak tutsun diye
Hahahahahahah yani yaz aski demek istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazlik sevgili nasi oluyor zayif mi?
Kislik olani da sismandir muhtemelen sicak tutsun diye
ablanın da hataları var ama abartma her insan yapabilir böyle şeyler..
Ozet geceydin iyiydi.
Sizin her cumlenizi kelimenizi bilmek zorunda degildim.
Yorum yapiyim.
O erkekle olmaz artik. O kesin. Yol ver.
Bide anlamadim, o abla basta kendisi demedimi ben soyledim ekledi diye? Smdi neden ben ekle demedim diyor?
siz olsanız demişsiniz ama ben çocuk bana yazdığı an o ablanın gidip anlattığını anlardım . çok uyanık biri de değilim . siz fazla safsınız. bir de o ablanın ağlarken fotosunu atması nedir Allah aşkına . olgun bir tip değil belli ki . bence çıkarın hayatınızdan ikisini de gitsin .
işte ikna olmanız enteresan .nasıl denk geldi düşünmediniz mi ? hemen inanmışsınız. siz iyi niyetinizin baya kurbanı olmuşsunuz . güvenilecek insan değiller ikisi de . yıpratmayın kendinizi . sizin o çocuğa sonradan yazdığınız mesajları da okumuştur . bir de kendisini aklamak için ağlarken foto göndermiş . üzülen insanın aklına gelecek iş mi ağladığı sırada foto çekip başkasına göndermek .Haklisiniz ancak anladim ve sordum kendisi bana hayir yazmayi dusundum ama sen yazma deyince yazmadim dedi. Sonra cocuga baktim beni baya ozlemis gibi duruyordu gercekten kendi ozlemiste yazmis diye dusundum
işte ikna olmanız enteresan .nasıl denk geldi düşünmediniz mi ? hemen inanmışsınız. siz iyi niyetinizin baya kurbanı olmuşsunuz . güvenilecek insan değiller ikisi de . yıpratmayın kendinizi . sizin o çocuğa sonradan yazdığınız mesajları da okumuştur . bir de kendisini aklamak için ağlarken foto göndermiş . üzülen insanın aklına gelecek iş mi ağladığı sırada foto çekip başkasına göndermek .
Cok tatlisin ya gercekten yazmadan edemedim vallaHahahahahahah yani yaz aski demek istedim
Cok tatlisin ya gercekten yazmadan edemedim valla![]()
Ay ozet gecmedigim halde cogu insan anlamamis uzun uzun yazdim sen gozunle ozet geceydin. Cocuga yol verdim zaten defolsun. Ablaya gelince yani ben duygularini anlattim ama takibe al demedim kendi 10 gun dusundu aldi demis
Okudum yinede hepsini.
Anladim ben, digerlerini bilmiyorum.
Orda bi puruz vardi, smdi cozdum.
Bence ablanin niyeti kotu degildi.