• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durumum hamile kalmama engel mi

nasipsiz32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-18
Puanlar
48
merhabalar benim amh değerim 1.68 Hormonlarım da bir sorun yok düzenli regl oluyorum ama yumurtlamadan sonra 10 gün boyunca lekelenme şeklinde kan geliyor ve sonra adet günümde tam sökülüyorum 9 aydır çocuğum olmadı sizce bir sorun var mı bekarken de böyleydi hep Uzunca bir süre Lekelenme sonra adet olurdum Sizce bu durum hamile kalmama engel mi yaşım 32

merhabalar benim amh değerim 1.68 Hormonlarım da bir sorun yok düzenli regl oluyorum ama yumurtlamadan sonra 10 gün boyunca lekelenme şeklinde kan geliyor ve sonra adet günümde tam sökülüyorum 9 aydır çocuğum olmadı sizce bir sorun var mı bekarken de böyleydi hep Uzunca bir süre Lekelenme sonra adet olurdum Sizce bu durum hamile kalmama engel mi yaşım 32
doktora gittiniz mi bu durum için polip falan olabilir lekelenmeye sebep verebiliyorlar ve yerine göre tutunmaya da engel olabilir eğer böyle bir durum varsa

eşiniz doktora gitti mi belki onda sorun vardır.

Sizi hatırlıyorum, stresten olmuyordur. Ayrıca çocuk istiyorsanız gerekeni yapmak zorundasınız korkuyorum diye bir şey yok, emin misiniz istediğinize?

O eşe çocuk yapma fikrinizi desteklemiyorum ama Smear falan verdiniz mi yakın zamanda? Ara kanama işi iyi değil, kötü bir şeylerin belirtisi olabilir. Bence çocuktan önce ona odaklanın

O eşe çocuk yapma fikrinizi desteklemiyorum ama Smear falan verdiniz mi yakın zamanda? Ara kanama işi iyi değil, kötü bir şeylerin belirtisi olabilir. Bence çocuktan önce ona odaklanın

Burada demişim ama beni ciddiye almamışsınız o dönem.

Back
X