Durumum iyi değil kafam çok karışık ve çok mutsuzum. Bu durumdan nasıl kurtulucam :(

Kızlar sonuç: :9: şu matematikçiden de size bahsettikten çok kısa bi süre sonra ayrıldım.... çok aşırı kıskançtı... telefon da meşgul görüyordu anne babanın ölümü üstüne yemin et bi erkekle konuşmadığına diyordu..... dışarı çıkıyordum ne giydin çabuk foto çek yolla diyordu.... her dışarı çıkışımda foto çekip mms ile yollamaktan arkadaşlarıma foto çektirmekten millete rezil oluyordum... sonra başka bi şehre iş için gittim mesai ye kalayım 1 saat kıyamet kopuyordu... evlenince çalşmamı istemyordu gerekirse kendi ek iş yaparmş... yani kızlar yürümedi olmadı bittii.. kısmetszm... uzun zamandr boştaydım şimdide nette biriyle tanıştım tesadüf bi şeklde görüştük kısmetmiş de... şu an tanıma aşamasındayım bakalım artık

kız imren hepte senimi buluyor böyleleri,onca ders arasında maşallahın var vallahi hemen tanıştın demek biriyle daha,:9:bu sefer başın ağrımaz inşallah...

Şu anki sevgilin bir geçmişin olduğunun farkındadır herhalde ki bu geçmişte öpüşmüş olman da doğal zaten vay efendim sen biriyle öpüşmüşsün diye bırakacaksa, varsın bıraksın. Korkacak bir şeyin yok yani

bitmesi en iyisi olmuş bence boş tehditlerine de kulak asma boşver senin geri dönmeyecegini anladıgı için geri dön diye söylüyor salla gitsin hayata devam.. mutluluklar dilerim....

Bence bu sefer karşındaki kişiyi iyi analiz etmeye çalış.
Uzun süredir "boştaydım" yazmışsın, bu pek hoş bir tabir değil açıkçası.
Birileriyle olmak zorunda değilsin ki. Zaman ver kendine, hemen birileriyle ilişkiye başlaman gerekmiyor.
Bak iki tecrübe edindin, artık daha temkinli olmalısın tekrar üzülmemek için.

Son düzenleme:
kız imren hepte senimi buluyor böyleleri,onca ders arasında maşallahın var vallahi hemen tanıştın demek biriyle daha,:9:bu sefer başın ağrımaz inşallah...

cnm naber nasılsnnn :)))) pek kk ya takılamıyorum.... özel mesj kutum dolu mesajları silmeye üşenıyorum :)) ordan yazamadım... msn i de pek açmıyorum zaten skipe olmuş.... nasılsn???

cnm naber nasılsnnn :)))) pek kk ya takılamıyorum.... özel mesj kutum dolu mesajları silmeye üşenıyorum :)) ordan yazamadım... msn i de pek açmıyorum zaten skipe olmuş.... nasılsn???

iyiyim cnm sağol,,evet mesaj kutun dolu bi ara boşalt, mns atmıştım yenilemediğin için gitmedi demek,,

sonra özelden yazarsın bi ara...

Back
X