eşinizin kesinlikle ereksiyon sorunu var. utandığı ve üzüldüğü için sizden uzak duruyor ve ben bir kadını bir kez gibi saçma sapan cevaplar veriyor. sonuçta sizinle ilk kez birlikte olmaya çalıştığında başarısız olduğunu da düşünün....öyle olsaydı en azından o gece başarılı olurdu....anladığım kadarıyla siz denemeye devam ettikçe biraz açılmış en azından sürtünerek falan...zaten ereksiyon sorunu denen şey büyük ölçüde psikolojiktir...erkeklik öyle yüceltilen bir şeydir ki erkekler erkeklik beklentilerini karşılayamaktan korar, dehşete düşerler. özellikle deneyimsiz olanları. ve bu durum bir kadına alıştıkça azalır...dolayısıyla sizin aylardır uğraşıp durduğunuz adamın gidip öyle bir gecelik ilişkide esip çoştuğunu düşünmeyin... o lafı erkeklik gururunu kurtarmak için söylüyor....ha belki o bir gecelik kadın profesyonelse, işini iyi biliyorsa o zaman belki sizden daha başarılı olmuştur... dolayısıyla eşinizin üstüne gitmeyin, siz farkında değilmişsiniz gibi baştan çıkarmaya çalışın yani süslenip seksi iç çamaşırlar falan giyerek değilde yataktan kalkmış gibi dağınık bir topuz, fark etmeden açılan sabahlık falan gibi...çünkü bu durumdaki bir erkek karşısında istekli bir kadın görünce bunun atında ezilir, hepten iktidarsızlaşır...kötüde olsa performansını övün, ne kadar istekli olduğunu söyleyin...siz ona erkek gibi hatta muhteşem bir erkek gibi davranın ki o da rahatlasın...benim yumurtalığım hasta hemen çocuk yapalım gibi değilde seni öyle çok sevyorum istiyorum ki senden çocuk yapmak istiyorum gibi yaklaşın....
tabi tüm bunlar işe yaramayabilir eşinizin fiziksel bir sorunu olabilir yada psikolojik derdi çok büyük olabilir...o zaman profesyonel yardım almayı deneyin...ama acele etmeyin...çünkü bu durumdaki bir erkeğe açıkça sorunu söylemek heleki onu bir yabancının karşısında sorunla yüzleştirmeye çalışmak çok zordur. bunu yapmaktansa sizin kadınlığınızı suçlamayı, kaçmayı tercih etmesi de çok olasıdır....