slm arkadaslar bizde yaklasik 1 yillik evliyiz ve esimin cocugu varmis bunu gec ögrendim ama sevdigim icn bide tabi millet ne der simdi ayrilirsam felan die tmm dedim simdide güzel cocuk gelio bakiorum cok da seviorum kendi cocugum gibi ama ne bilim kadinlada tabi cocuk icin görüsüyolar mecburenmis ama bilememki anlamiyorumda kadin alman ben anlamiorum ne konustuklarini tline bakiorum hergün ario konusuolar kiskandigimi belli etmek istemiom ama cok zor kadin cok güüüüüüzel ve 13 yil evlenmeden beraber yasamislar bana esim 5 yil felan demistide neyse herneyse arkadaslar dünn ben dedimki koltuklari deistirmek istiom hem deri bem beyaz coluk cocuk gelio ziplio oynuo leke oluo koltuk silerken ömrüm gecti ben kullanamiorum sevmiorumda deriyi dedim ben cok seviom hem yeni onlar dedi bende basladim tabi benden önceklerle evi düz yasa sonra ben bi koltiuk isteyince hayir de bide yani kizlar bahcedeki sandaylere kadar hersey öncekiyle almislar bi koltuk istedim cokmu calisiym madem kendi ihtiyaclami karsiliyim dedim annenin evine git orda calis burda calisamazsin dedi tmm dedim sen önceki kariyla arani sicak tut ben gidince getir hemen dedim yok dedi ona da kalmam bissürü genc kiz var beni isteyen dedi::
((;;;;;((((((((((((((((insallah dedi gidersin hemen dedi bende tmm yarina biletimi al gitcm dedim tmm bavullarini toplamaya basla dedi
bilmiyorum ya gercek cok zor bu arada ben 21 esim 31 yasinda

bilmiyorum ya gercek cok zor bu arada ben 21 esim 31 yasinda