ben sürekli yaşıyorum geceleri süreklibir korkuile yatıyorum..kapı açık uyumam lazım mesela..Insanda bazen oyle oluyor. Bu aliskanlik gibi bir sey. Mesela ben de kapi acikken uyuyamam. Cok sorun etmeyin kendinize.
kapanacak ne dedim kiKonu kapatılabilir bir potansiyelde.
Evi değiştirseniz?
Havalardan olabilir ya da..
Yok siz demediniz, ben gelecek yorumlara istinaiden dedim.kapanacak ne dedim kikışın diğer evde kalalım diyorum ama iş var hayli uzak mesafe
Dedigim gibi aliskanlik meselesi ve cocukluktan gelen korkular, bilincalti. Korkmanizi gerektirecek herhangi birsey yok.ben sürekli yaşıyorum geceleri süreklibir korkuile yatıyorum..kapı açık uyumam lazım mesela..
yaşadıklarıma yoruyorum abimi gördüğüm konum nokta gece geçemiyorm ordan mesela ne bileyim atlatamamışm sankiDuvar rengi mobilyaların konumu rengi rehavet yapıyo olabilir.
Heryer kahverengili eşya ve çok eşya varsa yaşadığınız normal
Duvar rengi mobilyaların konumu rengi rehavet yapıyo olabilir.
yasadıklarımı hafızadan silememle alakalı abimi gördüğüm konum ve yerden geceçiyorm geceleri mesela..aynı saat kurulmş gibi 4te uyanıyorum
Heryer kahverengili eşya ve çok eşya varsa yaşadığınız normal
o tarz batıllara inanmıyorum zaten tamamen psikolojimle alakalıYok siz demediniz, ben gelecek yorumlara istinaiden dedim.
ben sürekli yaşıyorum bunu artık katlanmaz hal aldı dün gece resmen biri izliyo gibi uyandım..rüya gördüm belki ama döneli 3günoldu 3 gündür kabus görüyorum..yazlıkta ise viyanaya uçuyodum aradaki farkEv huzursuz ediyor bunu mu demek istiyorsunuz olabilir ...Abinizi de öyle gördünüz sonuçta tabiki atlatamamissiz bu yüzden korkuyorsunuz . Bazen bende aynı anlattığınız şeyleri yaşıyorum Örneğin; kapının odası kapanmasa uyuyamam, sanki kulağını biri fisildayacakmis gibi gelir peşinden biri geliyor gibi ama hep olmaz korku gerilim filmleri sonrasında olur.
yaşadıklarıma yoruyorum abimi gördüğüm konum nokta gece geçemiyorm ordan mesela ne bileyim atlatamamışm sanki
o tarz batıllara inanmıyorum zaten tamamen psikolojimle alakalı
sizde de varmış ışıkla uyuyosunuz..ben daha derin yaşıyorm galibaYaşadıklarınız travmatik olaylar ve çözümü için psikologtan başka bir çözüm bilemiyorum maalesef ama büyütmeyin derim. Zor zamanlar geçirdikten sonra bende de bazı alışkanlıklar türedi ışık açık uyuyorum, evde tek başınayken asla duş almıyorum, son bir yıldır köprülerden geçemiyorum. Büyütmeyin bence üzerinde düşünmeyin fazla.
kaç yıl oldu düşünmedik kendi evimiz mahallede tanıdıklar durumu anlatmadm kimseye ama annem farknda gece kalkıp onun uyuduğu salona gecerm 25 yaşındayım hale bak utanc verici ..Hala aynı evdesiniz dolayısıyla hergün o olayı hatırlıyosunuz azönce olmuş gibi
Etkinlenmeniz kadar normal bişey yok
Taşınmayı düşünmüyo mu aileniz?
uyuyana kadar sorun yok sabah gün ışısın öyle güzel uykuya dalıyorum ki çok garip ya insan psikolojisibabannem bizde vefat etmişti uzun yıllar onun vefat ettiği odadan korktum yatagına bakamazdım ve battaniye kullnmak istemezdim. sizin diper aile gertleride dogal olarak onun ölfüğü ortamda rahatsızlar belki belli etmeseler bile bilinçaltları bunu hissettiriyor ve sizinde aynı sekilde. tavsiyem ayetel kürsi okuyun birde
kaç yıl oldu düşünmedik kendi evimiz mahallede tanıdıklar durumu anlatmadm kimseye ama annem farknda gece kalkıp onun uyuduğu salona gecerm 25 yaşındayım hale bak utanc verici ..
teşekkürler fikrleriniz içinnYattığınız odayı değiştirseniz
Duvarları gri yapabilirsiniz nötr renk olduğu için insanı dinlendirir yanınada enerji veren bi renk koyarsanız belki biraz daha rahat uyursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?