durumum vahim sanırım

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
kızlar size danışmam lazım umarım okursunuz. 5 yaşındayken abim 18 yaşındaydı ve hayatına son verdi buna şahit oldum..uzun yıllar etkisinde kaldım daha sonra bir çok ailevi nedenler derken sadece universite hayatımın son yıllarında ilaç kullandım ve bıraktım.

sormak istediğim şey abimde daha önceden bu evde daralıyorum dermiş,ve yaşayan herkes..yazlığa geçiyoruz benim uykularım duzene giriyor gece bölünmelerim yok..şöyle şeyler oluyor;

uyurken sırtımı duvara yaslama isteği(boşlukta yatarsam sanki arkamdan biri gelecek gibi)
gece aniden uyanma ve beraberinde gelen korku
herkes uyuduğunda sanki kimse bir şey olsa duymayacakmış hissi ve evdekiler yattmadan yatmam.
Işıkları kapatıp başka odaya geçerken arkamdan biri geliyormuş hiissine kapılıp koşmam (((

dün gece ise çok garip bir sekilde aniden gözlerimi açtım hani biri sizi izler ve hissedersiniz ya öyle yaşadığım korkuyu anlatamam..daha önce ilaca basladık ama iyi hissetmedm ve bıraktım ne yapmalıyım?şuan psikolaga gidecek durumum yok ki psikologların pek işe yaradığı kanısında değilim psikiyatride ilaç yazıp yollayacak..Bana ne oluyor ya ..

Insanda bazen oyle oluyor. Bu aliskanlik gibi bir sey. Mesela ben de kapi acikken uyuyamam. Cok sorun etmeyin kendinize.

Konu kapatılabilir bir potansiyelde.
Evi değiştirseniz?
Havalardan olabilir ya da..

Insanda bazen oyle oluyor. Bu aliskanlik gibi bir sey. Mesela ben de kapi acikken uyuyamam. Cok sorun etmeyin kendinize.
ben sürekli yaşıyorum geceleri süreklibir korkuile yatıyorum..kapı açık uyumam lazım mesela..

Duvar rengi mobilyaların konumu rengi rehavet yapıyo olabilir.
Heryer kahverengili eşya ve çok eşya varsa yaşadığınız normal

Ev huzursuz ediyor bunu mu demek istiyorsunuz olabilir ...Abinizi de öyle gördünüz sonuçta tabiki atlatamamissiz bu yüzden korkuyorsunuz . Bazen bende aynı anlattığınız şeyleri yaşıyorum Örneğin; kapının odası kapanmasa uyuyamam, sanki kulağını biri fisildayacakmis gibi gelir peşinden biri geliyor gibi ama hep olmaz korku gerilim filmleri sonrasında olur.

babannem bizde vefat etmişti uzun yıllar onun vefat ettiği odadan korktum yatagına bakamazdım ve battaniye kullnmak istemezdim. sizin diper aile gertleride dogal olarak onun ölfüğü ortamda rahatsızlar belki belli etmeseler bile bilinçaltları bunu hissettiriyor ve sizinde aynı sekilde. tavsiyem ayetel kürsi okuyun birde

Duvar rengi mobilyaların konumu rengi rehavet yapıyo olabilir.
Heryer kahverengili eşya ve çok eşya varsa yaşadığınız normal
yaşadıklarıma yoruyorum abimi gördüğüm konum nokta gece geçemiyorm ordan mesela ne bileyim atlatamamışm sanki
Yok siz demediniz, ben gelecek yorumlara istinaiden dedim.
o tarz batıllara inanmıyorum zaten tamamen psikolojimle alakalı

Yaşadıklarınız travmatik olaylar ve çözümü için psikologtan başka bir çözüm bilemiyorum maalesef ama büyütmeyin derim. Zor zamanlar geçirdikten sonra bende de bazı alışkanlıklar türedi ışık açık uyuyorum, evde tek başınayken asla duş almıyorum, son bir yıldır köprülerden geçemiyorum. Büyütmeyin bence üzerinde düşünmeyin fazla.

ben sürekli yaşıyorum bunu artık katlanmaz hal aldı dün gece resmen biri izliyo gibi uyandım..rüya gördüm belki ama döneli 3günoldu 3 gündür kabus görüyorum..yazlıkta ise viyanaya uçuyodum aradaki fark

yaşadıklarıma yoruyorum abimi gördüğüm konum nokta gece geçemiyorm ordan mesela ne bileyim atlatamamışm sanki

o tarz batıllara inanmıyorum zaten tamamen psikolojimle alakalı

Hala aynı evdesiniz dolayısıyla hergün o olayı hatırlıyosunuz azönce olmuş gibi
Etkinlenmeniz kadar normal bişey yok

Taşınmayı düşünmüyo mu aileniz?

sizde de varmış ışıkla uyuyosunuz..ben daha derin yaşıyorm galiba

Hala aynı evdesiniz dolayısıyla hergün o olayı hatırlıyosunuz azönce olmuş gibi
Etkinlenmeniz kadar normal bişey yok

Taşınmayı düşünmüyo mu aileniz?
kaç yıl oldu düşünmedik kendi evimiz mahallede tanıdıklar durumu anlatmadm kimseye ama annem farknda gece kalkıp onun uyuduğu salona gecerm 25 yaşındayım hale bak utanc verici ..

uyuyana kadar sorun yok sabah gün ışısın öyle güzel uykuya dalıyorum ki çok garip ya insan psikolojisi

kaç yıl oldu düşünmedik kendi evimiz mahallede tanıdıklar durumu anlatmadm kimseye ama annem farknda gece kalkıp onun uyuduğu salona gecerm 25 yaşındayım hale bak utanc verici ..

Yattığınız odayı değiştirseniz
Duvarları gri yapabilirsiniz nötr renk olduğu için insanı dinlendirir yanınada enerji veren bi renk koyarsanız belki biraz daha rahat uyursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…