Doğuma Hazırlık durumumu doktorlarla konuşamıyorum:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızlar belki bileniniz vardır ben vajinismuslu hamile kalanlardanım.. bebegi düşündükce inanılmaz heycanlanıyorum iyiki olmuş diyorum ama dogum aklıma gelıncee uykularım kacıyor cok kötü oluyorum.. şimdilik devlet hastanesine gidiyorum özellerin ücretleri malum.. devlet hastanelerinde cok sıra oluyor ve resmen telaşla girip cıkıyorsun ultrasona falan.. kac defa ben vajinismusluyum normal dogumm yapamayabilirim gibi konusmak istesemdee alacagım tepkiden ve utancımdan konusamıyorum. birde sıra bekleyenler hep doktorla konusulanları duyabiliyor malesef cekiniyorumm caresizim suan cok kafam karısık son 3gündr özellikle bunu düşünmekten hiç uyku uyumadım

velhasıl kızlar bana bişeyler söyleyin yardımcı olun(

bilmiyorum canım konusamıyorum elim ayagım titriyo sanki terslenecekmişim hissi yüzünden.
Neden terlesin ki ? Oldu da tersledi diyelim sen de gider şikayet edersin. Terapi ile bu durumundan da kurtulabilirsin.Unutma ki,adım atarsan sorunun çözülür.

Son düzenleme:
kapıda bekleyenler ıcın kapıyı kapatabılır mıyız deyip bekleyenlerı dışarı çıkarttır doktora. benım başka bır muyenede doktor kendısı dışarı cıkartmıstı bekleyen erkek hastayı tabi.. ama sen ıstersen neden olmasın,kaldı ki olması gereken zaten hasta ve doktorun yalnız kalması.
ayrıca ben vajınısmusluydum dıye lafa gırersen doktor da anlayacaktır herhalde. niye terslesın canım. kadın dogumcular daha anlayıslı oluyorlar hem.

Neden terlesin ki ? Oldu da tersledi diyelim sen de gider şikayet edersin. Terapi ile bu durumundan da kurtulabilirsin.Unutma ki,adım atarsan sorunun çözülür.

cunku sezaryen kaldırıldı kaldıralıı doktorlar asla anlayıs yoluna gitmiyor bu konuda içim normal dogum ister elbet fakat rahatsızlıgımı aşamıyorum gittigimde ne zaman niyetlensem hep birşey cıkıyor

Canım ben de vajinismustum atlattım. Doktorlardan gizleme, utanma. Onlar anlayışla karşılıyorlar zaten. Söylemezsen muayeneler senin için işkenceye dönüşebilir. Mutlaka söylemelisin

Canım ben de vajinismustum atlattım. Doktorlardan gizleme, utanma. Onlar anlayışla karşılıyorlar zaten. Söylemezsen muayeneler senin için işkenceye dönüşebilir. Mutlaka söylemelisin

cunku sezaryen kaldırıldı kaldıralıı doktorlar asla anlayıs yoluna gitmiyor bu konuda içim normal dogum ister elbet fakat rahatsızlıgımı aşamıyorum gittigimde ne zaman niyetlensem hep birşey cıkıyor
Yok canım millet çatır çatır sezeryan oluyor,kaldı ki senin geçerli bi sebebin var.

gittigim doktor bana belli bir aya kadar bakacakmıs önemli olan büyük haftalıkken yani doktor degişikliği oldugundaki doktorun anlayısı bende guven eksikliği yaptı bu hastalık..

sezeryan kaldırılmadı cnım nerden çıkarıyosun hem senin rahatsızlığın var ona göre bakarlar doğuramazsan mecbur sezeryan olucaksın tabiki ama önceden sölemen lazım tabiki çekinme hiç

doktor gecen gun yanımda bir kıza alttan muayene yapcam seni dedi yaptı inanınn o an bana dese kacardım ordan... resmen mahvetti bu hastalık benii atlatamıcam ben bunu cesaret edip konusamıcamdaa offfffffffff Allahım yardım et kurtar bu illettenn

ooo nevarki nasıl muayene etmesini bekliyosunki masaya oturacaksın ve bitmesini bekleyeceksin.

ben bunu nasıl yapıcam peki canım yana yana ve eşime dahi dokundurmazken kendimi( doktor bana demicekmii madem vajinismuslusun nie korunamadın adam gibi fln die

bir doctor böyle bir şey derse zaten ondan uzaak dur. ama sende bunun zorunlu olduğunu bileceksin ve kendini alıştıracaksın emin ol acımayacağını görünce vaj. kolaylıkla atlatırsın

bir doctor böyle bir şey derse zaten ondan uzaak dur. ama sende bunun zorunlu olduğunu bileceksin ve kendini alıştıracaksın emin ol acımayacağını görünce vaj. kolaylıkla atlatırsın

yani vajiliyken alttan muayene olabilirsin mi diyorsun canım? henuz birlikte olamamısken oraya aletin girmesine izinmi vereyim?

yani vajiliyken alttan muayene olabilirsin mi diyorsun canım? henuz birlikte olamamısken oraya aletin girmesine izinmi vereyim?

izin vermek mi? sen gideceksin masaya uzanacaksın rahat olmaya çalışacaksın doctor hemen işini bitirecek kalkıp gideceksi bu kdar. Hem aletin girmesi seni rahatsız etmezse eşinlede rahatça beraber olursun

canım yaa devlet hastanesinde doğum yaptım ama sezeryan tüp bebek olduğu için...

eğer güvenmiyorsan ,konuşamıyorsan...neredesin bilmiyorum ama küçük özel hastaneler var ssk ile anlaşmalı ...mesela bizim semtimizin hastanesi var seryan 300 tl mesela özel ayrıca ...

böyle bir kuruma gidebilirsin cnm........

seni çok iyi anlıyrum..........ben hamile kalmadan önce ssk nın bir doktoruna özeline gidiyordum..beni muayne etmesi gerektiiği bir günde ssk da işi vardı...oraya gel dedi ..ben binbir eziyetle randevu aldım gittim orada bekledim saatlerce....beni içeriye aldı ,geç soyun dedi bi gittim perdenin arkasına diğer kadın giyinememiş bile..beni görünce utandı...hemen çıktım...hemşire soyunsana ne bekliyorsun diye bir azarladı beni.......şaşırdım kaldım ben adama gidip 150 tl muayne parası veriyorum işi var diye beni ssk daki odasına çağrıyor...yaptığı muameleye bak....özel bişey beklemedim, ama saygı yok mal gibi soyun giyin ........o çatalın oradaki örtü herkesin üzerine yattığı .........o gün iğrendim tiksindimm nefret ettim resmen...

malsef böyle şeyler oluyor devlet hastanelerinde....ama cerrahpaşada doğum yaptım özeller halt etmiş...nasıl temiz nasıl ilgililerdi........

şans işte.....

seninde şansa kalacak yanın yok bence sen git bir özele en uygun olan bi yere

canım doktora özel bi sorunun oldugunu özel konuşman gerektğini söyle anlayışlı biriyse çıkarttırır diğerlerini dışarı...alışmalısın böyle şeylere.o da anlar heralde hasta mahremiyeti diye birşey var o kdara okuyorlar yıllarca...çekinmemen lazım söyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…