“Durumunuzu tasvip etmiyorum, sizi muayene etmem!”

S

Siz bir erkeğin kadin olmasini normal bulabilirsnz o doktor bulmamis sizinle ayni goruste olmak zorundami insanlar
bakın sizin bakış açıınıza göre bakmaya çalışıyım.
diyorsunuz ki doktor normal bulmamış ve bakmamış. şimdi kimine normal gelen kimine normal gelmeyebilir.
normal gelmedi bana,diyerek hastalara doktorlar bakmazsa, hadi onu geçiyorum,okulda öğrencisine ders vermekten vazgeçen hocalar, bu kız pek anormal, dersime giremez derse,bir avukat, bu adam hırsız bana normal gelmeyen şeyler yapmış deyip müvekkiline bakmazsa,polis, imdat diye bağıran hayat kadınınaa normal iş yapsaydın bana ne deyip orada ne halin varsa gör deyip bırakırsa,bir eczacı dükkanına giren her tarafı dövmeli adamı normal görülmüyorsun deyip ilaç vermezse. vs vs. örnekler bitmez,bu dünyada ne olur biliyormusunuz. kaos. savaş.

Başkalarının yorumlarının saçma olduğunu söylerken kendi yorumunuzun mantık eksikliğini sorgulama gereği bile duymuyorsunuz.Hmm ilginç bir vaka...
Doktorun düşüncesi beni ilgilendirmez elbette icraatları ilgilendirir.Bu yapılan ayrımcılığa sesimi çıkarmazsam yarın öbür gün bana yaşam şeklim yüzünden ayrımcılık yapıldığında sesimi çıkarma şansım olmaz,aynı şey sizin için de geçerli

Evet basit zaten doktorda git sikayet et demiş yani cezasına razi bence cezasina raziysa benm icin sorun yok

Cogu arkadasin tek soyledigi bu kadin doktor ve bakmak zorunda bende diyormki evet bakmak zorunda bunu doktorda biliyor ve ceza alicagini bildgi halde bakmamis hastaya ayrimcilik diyorsnzda ben ayrimcilik yapmis hakli demiyorum yada trans cnsiyet degistirmis diye burda bütün yorumlarimi okuyun hicbir transi dusuncesnden dolayi yargilamadm benm tek dedigim arkadasm transn dusuncesne saygi duyuyorsam doktorunda muayene etmemesnde bi nedeni vardır saygi duyarm sonuc olarak birsuru doktor var gidip muayene olabilir doktorda cezasi varsa artk neyse zaten kabul etmiş cezasini ceker zaten doktordan olayi dnlemedn sadece bir taraftan olayi dinlemek ve yargilamak bana gore cok yanlış

Ayni kiyaslamayi baska arkadaşta yazmisti ben bu kiyaslamayi dogru bulmuyorm siz bir ogrnci ile transi ayni kefeye koyamazsnz ha ama şöyle bir durum var ayni cezai yaptırımı ikiside alir ben zaten doktor ayrimcilik yapabilir demedm doktor bakmak istememis cezasinada razi kimseyi ilgilendirmez dedim

demekki ortada ceza verilecek hoş olmayan bir davranış var. ki doktorda bundan ceza alacağını biliyor. ceza neye verilir. doğru olma
o öğrenci gayse mesela. almaması doğrumu derse

demekki ortada ceza verilecek hoş olmayan bir davranış var. ki doktorda bundan ceza alacağını biliyor. ceza neye verilir. doğru olma

o öğrenci gayse mesela. almaması doğrumu derse
Ay bi tuhafsiniz sanki ben almamasi lazm diyorm almaz evet cezasinida kabul ediyorsa cezasinida ceker neyi ısrarla tartismaya calisiyosnz

bu arada ceza neden verilir. kurallara uymadığı ve yanlış yaptığı için. siz cezasına razı diyorsanız,bunu kabul ediyorsunuz demektir ki diyecek bir şey kalmıyor benim için.bunun üzerine. iyi geceler size

Ay bi tuhafsiniz sanki ben almamasi lazm diyorm almaz evet cezasinida kabul ediyorsa cezasinida ceker neyi ısrarla tartismaya calisiyosnz
ilahi sabahtan beri mesaj yazan benmiyim. yapmayın lütfen. ne tartışması. sadece düşüncemi yazıyorum

(...)bende diyormki evet bakmak zorunda bunu doktorda biliyor ve ceza alicagini bildgi halde bakmamis hastaya ayrimcilik diyorsnzda ben ayrimcilik yapmis hakli demiyorum yada trans cnsiyet degistirmis diye (...)

E pes.

Aşağıdakileri ben mi yazdım da şimdi "doktor bakmak zorunda diyorum" diyorsunuz?
Dünden beri bakmak zorunda değil diyordunuz??

Niye saygı duymiyim bir transa saygi duyuyorsnda bir doktorun dusuncesine neden saygi duymuyorsn her insan bir olsaydi zaten boyle bir dunya olmazdi doktor muayene etmek istememis demekki kendince hakli sebepleri vardı.

E iyi o zaman herkes "cezama razıyım" deyip istediğini yapsın.Hakikaten nasıl bir bakış açısı bu çözebilemedim bi türlü.

Bu arada çok özür dilerim, kendi sözümü çiğnedim. Sadece kaç sayfadır tartışmaya girmiyorum da artık "ben bakmak zorunda diyorum"deyince dayanamadım.
Tabii ki cevap vereceksiniz haklı olarak ancak ben peşinen konuyu uzatıp ikili diyaloga çevirmeyeceğimi belirtmek istiyorum.

E pes.

Aşağıdakileri ben mi yazdım da şimdi "doktor bakmak zorunda diyorum" diyorsunuz?
Dünden beri bakmak zorunda değil diyordunuz??
Ay sizde cidden anlama problemi var doktor bakmak zorunda degil diyorm cezasinida biliyor ve bakmak istememis kendince sebebj var saygi duyarm cezasi varsa cezasını ceker neyi anlamiyorsnz anlamadm ya

E iyi o zaman herkes "cezama razıyım" deyip istediğini yapsın.Hakikaten nasıl bir bakış açısı bu çözebilemedim bi türlü.
Valla ben bi is yapicam ve cezasini bilip kabul ediyorsam kimseyi ilgilendirmez!

devleti ilglendirir yer cezasını oturur. hatta devam ederse doktorluktan men edilir.

tabiki hiç bir şekilde hastasına bakmaması gibi bir durum olmaması lazım..gelen hastanın şikayetleri var..hiç bir doktor muayne etmek istemezse bu hasta nasıl tedavi olcak..düşüncem belkide ameliyat olduğu görüntüsünden mi korktu acaba....

Bu mantık, şu mantık: ben kasıtlı adam öldürürüm, cezası müebbettir çekerim. Cezasının olduğunu bile bile yaptığım için bu normal, ve saygı gösterilmesi gereken bir durumdur.

Valla ben bi is yapicam ve cezasini bilip kabul ediyorsam kimseyi ilgilendirmez!
Nasıl ilgilendirmez?Ceza niye var o zaman?E tamam ben cezama razı olup gidip uyuz olduğum birilerini döveyim?Ya da ne bileyim hırsızlık yapayım,rüşvet yiyeyim,birilerine tecavüz edeyim(kadının tecavüzü olmaz gerçi ama erkek olduğumu farzet)?Nasılsa ben cezama razı olduğum sürece kimseyi ilgilendirmez dimi?

Yahu konuyu sacma yerlere cekip sonrada sacma diyemezsn diyorsnz bunun suanki doktorla ne ilgisi var yani boyle sacma sapan yorumlar yapiyorsnz bida mantktan bahsediyorsnz doktor hanim belliki rahatsz olmuş cezasini bildigi halde kabul edip muayene etmemiş bunu anlamak bukdr zor sizin icin ve evet buna ragmen cezasini kabul ediyorsa bi insana zorla muayene ediceksn diyemezsnz

dersiniz , ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin doktor hanım dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…