Doğuma Hazırlık Duru'nun yanına isim ne konulabilir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızımın adı ne olsun duru isminin yanına isim??

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
Duru Mira hoş gelmiyor kulağa.

Ela Duru daha melodik :)

Ela ismi çok fazla var gibi geliyo önüne gelen koyuyo sanki ama hoşumada gidiyo napsam bilemedim mira da güzel geliyo

Ela ismi güzel ama Duru ile birlikte kullanınca kötü duruyor. Duru hela diye dalga geçilebilir ilerde :KK43:

Duru Naz da guzel olabilir sanki :KK69:

Kızımın adı için nolur yardım edin

sanki Duru yanına başka bir isim arıyor açıkçası ikisi de beni sarmadı arkadaş Elif Duru demiş o tarz bir isimle yumuşatma istiyor gibi

Ela Duru uyumlu gelmedi..
Duru Mira biraz daha uyumlu fakat kaba oldu..
Sadece Duru en guzeli. Duru nun yanina yskisan isim bulmak biraz zor..
Belki Duru Neva olabilir..

Duru Irmak, Duru Nehir de güzel oluyor ama ben olsam tek isim tercih ederdim.

Duru Lina :KK49:
Lina kuranda geçen bir isim ve hurma fidesi anlamında ...
Çok güzel bir ahenk oluşturuyor ikisi bence ...
Bende kızım olursa inşallah Ayşe Lina ya da Duru Ayşe koyacağım Allah nasip ederse.

Ela adını pek sevemedim önceden beri ama duru Mira da tekerleme gibi. Kız olursa benim aklımda Feza ismi var. Duru Feza da güzel olabilir. Duru gökyüzü gibi bir anlam da oluşur böylece iki ismin birlesimiyle. Benim aklımda Derin Feza da var ama eşim Derin ismini manasiz buluyor. Çok ta itiraz edemiyorum haklı gibi de geliyor.:KK37:

Mira benim isteğim açıkcası eşim duru diyo hep miraya ısınamadı ama duru diyoruz kendi aramızda iki isim seviyorum ben ilerde ister duruyu kullansın ister mirayı diyorum

Medcezir'den sonra bi Mira modası çıktı, benim de oğlum olsun Yaman koyayım evlensinler bari. Ne özentilik.

Back
X