Durup durup başa dönmek...

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.697
208
Arkadaşlar Allah’a çok şükür 17 haftalık gebeyim .
İlk 3 ay çok fazla bulantım vardı kusma yoktu ama bulantıdan dolayı sadece yatıyordum.
Son 3 haftdır ise bıçak gibi kesilmişti herşey çok güzeldi ta ki Cuma gününe kadar ... Cuma günü bulantı yine başladı ve tansiyonum 160’a çıkınca hastaneye gittik , bütün hastane koridorlarına kustum serum bağlandı vs. Şimdi Cuma gününden beri yine çok fazla bulantım var . Bugün sabahtan beri yatıyorum . Bu haftalarda da normal midir bu bulantı ? Ay nolur bana bi çare çözüm söyleyin . Kafamı kaldıramıyorum . Ne yapacağım ben ya

Bazilari oyle oluyor maleaeff.
Ben yasamadim hic oyle durumlar.
Benim kv eşime hamileyken 2 ay hastanede yatmis ve sadece serumla beslemisler hicbirsey yiyemedigi icin.

Bazilari oyle oluyor maleaeff.
Ben yasamadim hic oyle durumlar.
Benim kv eşime hamileyken 2 ay hastanede yatmis ve sadece serumla beslemisler hicbirsey yiyemedigi icin.
Ay arkadaşım benim annem de ne abimde ne bende bir kere yaşamamış mide bulantısı . Gerçekten bazen çok korkuyorum sanki şımarıklık olarak algılanacak diye artık utanıyorum çevreme , midem bulanıyor demeye . Hiç böyle biri değilim . Ne yapsam bilemiyorum ya yemesem açlıktan bulanıyor , yiyorum bu sefer daha çok bulanıyor

Son düzenleme:
Sen yinede ac birakma kendini.
Tuzlu yiyecekler mideyi toplar
Cubuk kreker vs.
Allah yardimcin olsun.
Saglikla gelsin insallah minik.

Sen yinede ac birakma kendini.
Tuzlu yiyecekler mideyi toplar
Cubuk kreker vs.
Allah yardimcin olsun.
Saglikla gelsin insallah minik.

Şimdi yedim bir kaç çubuk kraker
Çok sağol arkadaşım . Bebeğim sağlıklı olsun, herşeye razıyım diyorum ama böyle şikayet edince de nankörlük mü yapıyorum diyorum

Gecmis olsun ya...normal yani kimi 9 ay cekiyormus bunu...eminim cok zordur,birde ustune milleti takma kim ne dusunur diye...oyle dusunenin kendi cahilliği

Gecmis olsun ya...normal yani kimi 9 ay cekiyormus bunu...eminim cok zordur,birde ustune milleti takma kim ne dusunur diye...oyle dusunenin kendi cahilliği
Çok sağol canım Ama varya ben yaptım gerçekten allah bana dedi ki al sende gör bakalım . Çünkü ben hamile olup sürekli yatanları görünce ‘yahu tamam hamilesin ama hasta değilsin’ diyordum. Şimdi ben yaşıyorum . Kocam işe gidecek adam bütün gün davadan davaya gidiyor ne yemek ne kahvaltı hiç birşey hazırlayamıyorum . Sağolsun hiç bir kere sorun etmedi, ama ben artık utanıyorum . Millet arıyor , yatıyorum demek istemiyorum , demesem beni herhangi bir aktiviteye davet ediyorlar . Kendi işim var, düğünler var , menü hazırlamam gerek yapmam gereken bir sürü iş var . Hiç birşey yapamıyorum. Köpeğim var , hayvan alışmış her gün koşmaya , ormana gezmeye gitmeye ağlayıp duruyor başımda. O ağlıyor ben ağlıyorum .
İçini şişirdim sen de kusura bakma nolur

Yok kiz ne sismesi :) rahatina bak
Daha once hamile degildin konusman normal bende cocuktan önce neler neler diyordum gordum sonra gorecegimi...:)))
Diger takim insanlardan bahsediyorum...bilmeyen zaten hep konusur...

Ertelebildigin isleri ertele hem belki gecici bir sure bu...belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…