Durup dururken instagramını kapatan sevgili?

Zaten bi çift olarak sosyal medya kullananları anlamam bir de evcil hayvanına bebeğine instagram açan işsizleri 🤣
Bebegi duydum da evciline acanini ilk kez duyuyorum.🙄
Bugun de aydinlandim (!) bugun de bir baskasi yerine utandim ya😆

Sevgilim arkadaşlarıyla buluştu bende dedim ki sen rahat rahat otur bana eve giderken mesaj atarsın oda tamam dedi baktım instagramda aktif bende dedimki rahat rahat otur diye yazmıyorum madem telefonla oynayacak vaktin var bana biye yazmıyosun da instada geziyosun dedim tartıştık biraz
Sonra bi baktim instagramını kapatmış bana seninkini kullanalımm ortak dedi
Ben ona kapat kullanma demedim oda bana daha önce hiç şifre konusu açmadı ama ne alakaysa kendi instagramı kapanınca rahat rahat şifremi istedi sizce bu işte bi gariplik yokmu ?

Adama "rahat rahat otur" demenizi lütuf olarak görüyorsunuz sanırım ama olması gereken bu zaten.
Rahat rahat takılmasına lütfettiğiniz anlarda siz neye izin verdiyseniz onu mu yapacak? Instagrama girmek için ikinci bir izin mi alacaktı? Her boş anını size mi ayırmak zorunda?
Ne biçim ilişkiler yaşıyorsunuz hiç anlamıyorum gerçekten.

Ortak instagram hesabı açmak da kıroluğun zirvesi.

Bu işte bie gariplik var gerçekten.
O da sizin arkadaşlarıyla diye trip atıyor olmanız ve instagrama baktı diye de trip atıyor olmanız.

Hem ona zaman vermişsin hemde meraktan catlıyorsun nereye girmis merak ediyorsun. Yav az salmak lazım işte ama 🤷🏻‍♀️
oda cakallık yapmıs seninkine girince zaten göremicen ne yaptıgını. 😎👌🏻

Gerçekten çok yorucu bir insansınız. Bütün konularınız erkek arkadaşınızı nasıl da darladığınız üzerine. İstiyorsunuz ki her boş olduğu dakikayı size ayırsın.

Gariplik yok. Adamin instada gezmesine bile laf yapiyorsunuz o zaman verin sizinkini kullansin.
Valla değil sevgilim eşim bazen yazıyor sonra cevaplarım diyip Twitter da twit okuyup twit atıyorum. Böyle tavırlar sergilese eşim olamazdı :D

Çocuğu oyuncak etmiş kendisine
Tüm hayatı sevgiliden ibaret
Üç güne bir" sevgilim şunu yaptı bunu yapmadı" konu açıyor

Çocuk neden terk etmiyor katlanıyor ,hâlâ anlamış değilim
Belki oda konu sahibi gibi tuhaf birisi :deli:

İki güne bir ekşi sözlük başlığı kıvamında “bla bla bla yapan sevgili” diye konu açana kadar bi salsanız da şu sevgiliyi topluca rahat mı etsek?

Back
X