• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duruşmaya gitmeli miyim?

umutsuzzzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
73
0
6
35
Ankara
Kızlar daha önceki konulardan durumumu biliyorsunuz.boşanma aşamasındayım ve duruşma günüm belli oldu bu hafta içi. Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum gitmelimiyim? Gitmemelimiyim.gidince ne yapmalıyım.kafam çok karışık nolur akıl verin.

Lütfen biraz fikir verin kızlar yardımınıza ihtiyacım var
Eski konularına baktım. Kusura bakma ama sakın barışmaya falan kalkma. Gurur yapıp nafaka tazminat istememeye kalkma. Altınlarınıda iste, nafakanı da tazminatını da iste iyi bir avukat bul.
Sana şiddet uyguladığında hiç rapor aldın mı? Varsa onları da götür.
Hakime -- bir süredir kemiklerim ağrımıyor eşimden ayrı olduğum için- de.

Ne olur ya sizi döven adamları nasıl sevmeye devam ediyorsunuz, yapmayın bunu kendinize. Seven insan eşine el kaldırmaya bile teşebbüs edemez.
Bir iş bul çalış elin psikopatına maddi gelir sağlıyacağına kendi annenin babnın evinde huzur içinde paranı harca. Ne güzel çocuğunda yok. Ya çocuğun olsaydı ne yapacaktın onları düşün. Bırak o aileden sana hayır gelmez. Kullandırmayın kendinizi böyle adamlara ya.

Kızlar daha önceki konulardan durumumu biliyorsunuz.boşanma aşamasındayım ve duruşma günüm belli oldu bu hafta içi. Ama ben ne yapacağımı bilmiyorum gitmelimiyim? Gitmemelimiyim.gidince ne yapmalıyım.kafam çok karışık nolur akıl verin.

boşanmayı istiyo musun tatlım gitmezsen mahkeme düşer sen suçlu görülürsün annemn bazı olayları oldu boşanma değil ama ben böyle biliyorum

Eski konularını bilmiyorum ama ben sizleri anlamıyorum. Yahu hem yazıyosunuz yok kocam evi terkettı onu sevmiyorum kaynanam sunu dedı kocam destekledi vs vs daha bu suru örnek çoğaltılabilir. Sonrada Is bosanmaya gelince gutsemmı gıtmesemmı.arkadaşım gızleyecek korkcak bıseylerın varsa gitmekten cekınıyosundur. Yoksa haklıysan göğsünü gere gere gider anlatırsın. Bıde su davaları uzatma çabalarınız yokmu (genel konuşuyorum ) ne olacak sanki en fazla 3 yıl uzatmış oluyosunuz sonra herkes ıstesenızde ıstemesenızde herıew yoluna bakıyor. Ancak bu sure icınde kendi hayatınızdan da odun veriyorsunuz manevi dunyanız yıoranıyor. Bırakın ğıtsın herkes yoluna. Sizde gidin mahkemeye korkacak bıseyınuz yoksa anlatın açık açık herşeyi

Ben birde su açıdan bakmak istedim. Mahkemeler sizin oyuncaginizmi kuzum. Davalar açılıyor sonra gidilmiyor. O hakim o sekreter o mubasir sizin icin zaman harcıyor. Sonra adalet yavas işliyor die yakiniyoruz. Actiysan davani git bosan arkadaşım yaaa....

Arkadaşlar sanırım soruyu eksik sordum ve yanlış anlaşıldım.bir avukatım var ve bütün haklarımı talep ettim evet yaşadığım bütün kötülüklere rağmen hala sevgim var ama bitmesi gerektiğini biliyorum.benim asıl kararsız kaldığı konu avukatım gelmesenizde olur dedi.bu ilk duruşma gitmeyip herşeyi avukatımamı bırakıyom yoksa gidiyim mi?evet bitmesi gerekiyor ama yinede insanın içi acıyo oraya çıkınca nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.yardım istediğim konu bu.yani ben girmezsem dava düşmüyor.benim derdim davayı uzatmak değil bugün affetsem yarın yine aynı olacak biliyorum.sadece mahkemede nasıl davranmalıyım hâlim tavrım nasıl olmalı onu bilmiyorum ve fikir bekliyorum bu duyguyu yaşayanlardan.

Arkadaşlar sanırım soruyu eksik sordum ve yanlış anlaşıldım.bir avukatım var ve bütün haklarımı talep ettim evet yaşadığım bütün kötülüklere rağmen hala sevgim var ama bitmesi gerektiğini biliyorum.benim asıl kararsız kaldığı konu avukatım gelmesenizde olur dedi.bu ilk duruşma gitmeyip herşeyi avukatımamı bırakıyom yoksa gidiyim mi?evet bitmesi gerekiyor ama yinede insanın içi acıyo oraya çıkınca nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.yardım istediğim konu bu.yani ben girmezsem dava düşmüyor.benim derdim davayı uzatmak değil bugün affetsem yarın yine aynı olacak biliyorum.sadece mahkemede nasıl davranmalıyım hâlim tavrım nasıl olmalı onu bilmiyorum ve fikir bekliyorum bu duyguyu yaşayanlardan.

e düzgün yazmıyosun ki kendini boşa üzme gidip

Heehh o zaman ole de... bizde muneccim b*ku yemedikki nr bilelim...

Bence git gayet net,sakin,kararli ve dik bur bicimde dur. Sorulanlara cevap ver ve ne kadar kararlı oldugunu göster.

Bence git ve onların savunmasını dinle. Avukatta olsa ben onların suçlamalarını kelime kelimesine duymak isterdim. Çok düzgün giyin, aşırı makyaj yapma. Kimseden de utanma çekinme korkma. Sen onlar için önemli olmayabilirsin ama annen ve baban için önemlisin, değerlisin bunu unutma tamam mı? Hiç bir zaman Allahtan başka hiçbir şeyin karşısında eğilip bükülme. Yaşayacak başka hayatın yok. Bundan sonra hep çok mutlu ol huzurlu ol. Sil at onları hayatından. Halk eğitimin kursları var, boyama kursu, vb. kursları oraya git kafan dağılsın. Ve sakın kendini suçlama, Allah yolunu açık etsin.

Eski konularını bilmiyorum ama ben sizleri anlamıyorum. Yahu hem yazıyosunuz yok kocam evi terkettı onu sevmiyorum kaynanam sunu dedı kocam destekledi vs vs daha bu suru örnek çoğaltılabilir. Sonrada Is bosanmaya gelince gutsemmı gıtmesemmı.arkadaşım gızleyecek korkcak bıseylerın varsa gitmekten cekınıyosundur. Yoksa haklıysan göğsünü gere gere gider anlatırsın. Bıde su davaları uzatma çabalarınız yokmu (genel konuşuyorum ) ne olacak sanki en fazla 3 yıl uzatmış oluyosunuz sonra herkes ıstesenızde ıstemesenızde herıew yoluna bakıyor. Ancak bu sure icınde kendi hayatınızdan da odun veriyorsunuz manevi dunyanız yıoranıyor. Bırakın ğıtsın herkes yoluna. Sizde gidin mahkemeye korkacak bıseyınuz yoksa anlatın açık açık herşeyi

Canım durumu açıkladım tekrar okursan yanlış anlaşılma ortadan kalkacak inş

Bence git ve onların savunmasını dinle. Avukatta olsa ben onların suçlamalarını kelime kelimesine duymak isterdim. Çok düzgün giyin, aşırı makyaj yapma. Kimseden de utanma çekinme korkma. Sen onlar için önemli olmayabilirsin ama annen ve baban için önemlisin, değerlisin bunu unutma tamam mı? Hiç bir zaman Allahtan başka hiçbir şeyin karşısında eğilip bükülme. Yaşayacak başka hayatın yok. Bundan sonra hep çok mutlu ol huzurlu ol. Sil at onları hayatından. Halk eğitimin kursları var, boyama kursu, vb. kursları oraya git kafan dağılsın. Ve sakın kendini suçlama, Allah yolunu açık etsin.

Beni çok mutlu etti yazdıkların.yaşadıklarım çok ağrıma gidiyor bu girdaptan kurtulmak için Anlaşmalıya çevirmek istedim davayı avukatım saçmalamayın elimizde bukadar kanıt varken neden haklarınızdan vazgeçiyorsunuz dedi. Eşim kendi davasında ilk ayrıldığımız dönemde biraz bocalayıp evliliğimizi kurtaralım doktora gidelim falan dedim arayıp onları sebep göstermiş sadece.beni sık sık aradı toplum içinde rezil etmişim.bunlar suçmu yaa.hem öyle yazıyo hem arayıp ağlıyo. Bu bahanelerle davayı kazanabilir mi sence. Evet kafamda bitirdim ama kalbim çok acıyo.ya gidince dayanamaz ağlarsam😞

Beni çok mutlu etti yazdıkların.yaşadıklarım çok ağrıma gidiyor bu girdaptan kurtulmak için Anlaşmalıya çevirmek istedim davayı avukatım saçmalamayın elimizde bukadar kanıt varken neden haklarınızdan vazgeçiyorsunuz dedi. Eşim kendi davasında ilk ayrıldığımız dönemde biraz bocalayıp evliliğimizi kurtaralım doktora gidelim falan dedim arayıp onları sebep göstermiş sadece.beni sık sık aradı toplum içinde rezil etmişim.bunlar suçmu yaa.hem öyle yazıyo hem arayıp ağlıyo. Bu bahanelerle davayı kazanabilir mi sence. Evet kafamda bitirdim ama kalbim çok acıyo.ya gidince dayanamaz ağlarsam😞
Sakın anlaşmalıya girme. Çekişmeli olsun boş ver nasılsa avukatında delillerinde varmış. O bahanelerle dava falan kazanamaz, tabi ki evliliğini kurtarmak için çabalamışsın doktora gitmeyi bile önermişsin bu suç mu? değil. Sen ahlaksızlık yapmadın, hırsızlık yapmadın, İşte tam da bu yüzden kimsenin seni üzmeye hakkı yok. Evlenmeseymiş o zaman seninle, ne hakkı varmış senin hayatını mahvetmeye.
Mahkeme de ağlarsam diye niye çekiniyorsun. İnsanız tabi ki ağlayacağız, yeri gelecek güleceğiz. Sen şu boşanma sürecini bir atlat kendini oyalayacak bir şeyler bul bak o zaman hayatın düzene girmeye başlayınca nasıl mutlu hissedeceksin kendini.
Hep şunu düşün ya bu durumdayken yanımda bir de çocuğum olsaydı. Bak ne güzel böyle insanlarla bağlantıda olman için de bir sebep olmayacak. Ama sakın ha sakın boşandıktan sonra kendini boşlukta hissedip karşına çıkan birisi ile evlenmeye kalkma. Aradan şöyle 3-5 yıl gibi uzun bir süre geçsin kendine gel tamam mı? Ya da herkes evlenmeli çift yaşamalı diye bir kanun da yok. İllaki hayatına bir erkek sokmak zorunda değilsin. Elin psikopatının anasını babasını çekecveğine otur annenle babanla ilgilen.

Beni çok mutlu etti yazdıkların.yaşadıklarım çok ağrıma gidiyor bu girdaptan kurtulmak için Anlaşmalıya çevirmek istedim davayı avukatım saçmalamayın elimizde bukadar kanıt varken neden haklarınızdan vazgeçiyorsunuz dedi. Eşim kendi davasında ilk ayrıldığımız dönemde biraz bocalayıp evliliğimizi kurtaralım doktora gidelim falan dedim arayıp onları sebep göstermiş sadece.beni sık sık aradı toplum içinde rezil etmişim.bunlar suçmu yaa.hem öyle yazıyo hem arayıp ağlıyo. Bu bahanelerle davayı kazanabilir mi sence. Evet kafamda bitirdim ama kalbim çok acıyo.ya gidince dayanamaz ağlarsam sana şiddet uyguladığı günleri düşün.annesinin yaptıklarını düşün.bu aşamaya gelindiyse vardır geçerli sebepleri.o yüzden kendine inan boşanmakla en doğru kararı verdiğin konusunda.bence git ve boşanmakta ne kadar haklı olduğunu kendi gözlerinle gör...

Son düzenleme:
Canım önce sakin ol. Avukatın varmış. Dolayısıyla vekaletinide avukatına vermişsindir. Davan görülürken birsürü iftiraya uğrayacaksin. Buna hazirlikli ol. Eşim çok iyiydi şunu şunu yapardi, bizim için uğraşırdi demeyecekler emin ol. Çünkü onlarda davayı kazanabilmek için mücadele edecektir. Senin yerinde olsam gitmezdim. Orada söyleyeceğin bir kelime, yada mimiklerin bile hakimi olumlu yada olumsuz etkileyecektir. He ben aglamam söylenen herşeye susarim diyorsan git. Zaten dava sonrası avukatın tutanağı okutacaktır sana. Senin şu aşamada yapacağın tek şey sakin olup avukatına guvenmek ve doğru net deliller sunarak davayı kazanabilmek olmalı. Maddi manevi tazminatınıda talep et. Nafakanıda. Varsa ziynet esyalarinida. Rabbim yardımcın olsun;)

gidipte moralin bozulmasın , yüzlerini görme, avukatın var zaten o arar söyler sana durumu.

Canım önce sakin ol. Avukatın varmış. Dolayısıyla vekaletinide avukatına vermişsindir. Davan görülürken birsürü iftiraya uğrayacaksin. Buna hazirlikli ol. Eşim çok iyiydi şunu şunu yapardi, bizim için uğraşırdi demeyecekler emin ol. Çünkü onlarda davayı kazanabilmek için mücadele edecektir. Senin yerinde olsam gitmezdim. Orada söyleyeceğin bir kelime, yada mimiklerin bile hakimi olumlu yada olumsuz etkileyecektir. He ben aglamam söylenen herşeye susarim diyorsan git. Zaten dava sonrası avukatın tutanağı okutacaktır sana. Senin şu aşamada yapacağın tek şey sakin olup avukatına guvenmek ve doğru net deliller sunarak davayı kazanabilmek olmalı. Maddi manevi tazminatınıda talep et. Nafakanıda. Varsa ziynet esyalarinida. Rabbim yardımcın olsun;)

Ziynet eşyalarımı daha 3günlük evliyken aldılar şim kendi isteğiyle verdi diyorlarmış geri vermemek için.kazanırlar mı acaba.kafam Allak bullak bin tane soru var beynimde

Ziynet eşyalarımı daha 3günlük evliyken aldılar şim kendi isteğiyle verdi diyorlarmış geri vermemek için.kazanırlar mı acaba.kafam Allak bullak bin tane soru var beynimde

Kuyumcu tanidik ise bozdurup eşine verdiğine dair kaşeli kartını verirse en büyük delil olur. He kendi isteğiyle verdi deseler bile ziynet kadına aittir. Bunu avukatının söylemiş olması gerekir. Ola ki senin aldığını söylediler. O zaman bunu ispatlamak zorundadırlar.

Back
X