Dürüstlük oyunu

hayır.

Sevgiline her seni seviyorum dediğinde veya onu her öptüğünde samimi misin?Gerçekten hisssediyor musun? (demek istediğimi anlamışsınızdır umarım bağlayamadım bir türlü:82:)

eşim beni aldatrsa bende onu aldatırım diye düşündüm

varlığında yokluğunu özlediğin kim?

bi sürek uzak kaldıktan sonra annemin yokluğunu özlüyorum desem linç eder misiniz?

gece gözlerini kapattığında aklına ilk gelen şey?

bence bu çok güzel bir şey kimse linç etmez katılıyorum da

o

kopya çekeyim sabah ilk gözünüzü açtığınızda düşündüğünüz şey ?

ilk düşündüğüm şey "saat kaç olmuş acaba"

yokluğunu özlüyorum dedim ama. varlığını değil. :)

gece arkadaşımda kalıcam diyip başka yere gittiğin oldu mu?

oops yanlış algılamışım saatten dolayı mazur gör o da güzelmiş zaman zaman hangimiz aramıyor ki

1 kez sonra söyledim ama

en son ne zaman ne için yalan söyledin ?

oops yanlış algılamışım saatten dolayı mazur gör o da güzelmiş zaman zaman hangimiz aramıyor ki

1 kez sonra söyledim ama

en son ne zaman ne için yalan söyledin ?

geçen hafta eski nişanlımla görüşmemek için işim var dedim.

sevdiğin erkeğin yalanını yakaladın mı?

ikisine de cevap versem sorun olmaz umarım:)))

bizde kavgalar tartışmalar hiç eksik olmazdı

ve maalesef 2 kez kustum

en yakın dostunun sevgilisinin dostunu gözün tutmadığı için ayırmaya çalıştın mı?

Hayır.

Misafir gelicekken ve çok az zamanın varken etraftakileri biyerlere tıkıştırdığın oldumu

evet

hiç birini çekiştirirken onu karşında görüp yerin dibine girdin mi?

ayy yook cok sukur

herkesin bulundugu ama cok sessiz bir ortamda gicik bir hiskirik tuttumu ? hic bitmeyenden

evet, mesela kardeşimin kiloluyken öyle olmadığını söylüyodum çünkü çok üzülüyodu psikolojisi bozuluyodu :)

Sevgiliniz varken başka birinden hoşlandığınız oldu mu?

yok olmadı .çok şükür ama onun olmsmdr acba blmyom brdn aklma gldı:44: suphelendım:44: smdı nyse sevgilinle ilk nerede opüstün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…