Dürüstlük oyunu

Çok fazla hem de :) hala elimde olan bir seri var aşk acı mı tatlı mı isimli elektronik kitap :)

Annenden gizli yaptığın en tehlikeli şey neydi?

Eskiden, cocukken kapiya birileri gelirdi satici, dilenci falan. Bir keresinde birine acmistim kapiyi ve iceri gelmisti. Oturmustu hatta salonda konusmustuk. Ben tabi saf anlamiyorum. Sonra annem asagi kapiyi calmisti. Diyafon calinca bu gitti hemen. Hic anlamamistim. Cok tembihlediler ondan sonra tanimadigim kimseye acma kapiyi diye.

Hic arkadasinin sevgilisine alici gozuyle baktin mi? :)

Kitap okumaya bayılırım. Yürüyüş yapmayı, müzik dinlemeyi severim. voleybol oynamayı(lise zamanında) çok severdim. Tam bi kedi hastasıyım kedilerle zaman geçirmeyi çok severim.

Kıskanç mısın

hic degilim , biraz olmak isterdim olamadigim icin bazen Kiskanmissim gibi rol bile yapiyorum

pismanlik duydugun en büyük olay ne ? kimseye anlatmaya cesaretin olmadigi ...

eskiden çok fazla olurdu artık eskisi kadar olmasa da zaman zaman kendimle çay içip sohbet etmişliğim oluyor :)

Misafir ağırlamayı sever misin?

Çook yakaladım

Eğer yetiştirilme şeklin ile ilgili bir tek şeyi değiştirebilseydin bu ne olurdu?

eğitiim hayatımla daha çok ilgilenmelerini.

sevmediğin birinin yiğeceğine tükürdün mü ?

en çok diyebileceğim bişey yok sanırım. Aslında çok şey var ama hiçbirini çok istemiyorum akışına bıraktım. Hayırlısı ne ise o olsun.
Mesleğin ne?

Meslek sayılır mı bilmiyorum hafızim ileride kuran kursu hocası olabilirim

Hiç çok yiyip hareket edemediğiniz oldu mu ?

Herşeyin yolunda gitmesi

Sinirden oturup ağladığın oldu mu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…