Dürüstlük oyunu

yapmadım:):) ama küçüklüğümü hatırlamıyorum tek hatırladıgım bir kere balkonun altına yapmıstım

En yakın arkadaşın nefret ettiğin biriyle çıkmaya başlasa ne düşünürsün?

kendisi bilir

kardeşin telefonunu kırsa ne yaparsın?

oyarımm
dünyada başka erkek mi kalmadı :))

Peki alttaki,
senaryo şu:
çok da samimi olmadığın,ömrünce görmesen eksikliğini hissetmeyeceğin bir arkadaşınla kız muhabbetindesiniz
kız başlıyor eski erkek arkadaşını kötülemeye
amaa onun beğenmediği tüm özellikler senin aradığın erkek
mesela kız diyo ki 'belli bi yaşa geldim,bu saatten sonra hayatıma giren insan daimi olsun deyip duruyo,daha 21 yaşındayım ayol,ne geleceği'
'üff bugün şu konsere gidelim,haftasonu operaya gidelim diye diye kulağımın içine etti,sevmiyorum kalabalık,gürültülü yerleri anlamıyodu hıyar'
'amatör tiyatroculuk yapıyo.Diyorum para kazansan neyse ama böyle boşu boşuna zamanını harcıyo.En son turneye çıkıcam dedi,kavga ettik..ayrıldım kurtuldum' diyo
Senin de zaten hayalindeki erkek seni kolundan tutup diyar diyar gezdircek,konser vs faaliyetlerde eğlenmeyi bilecek,bir sanatsal oluşumun içinde ve ciddi düşünen birisi (kendi istediğin özellikleri koyabilirsin buralara)
neyse kızla böyle böyle dertleştiniz ya,çocuğun özellikleri hoşuna gitmedi değil
derken bir gün kader ağlarını örüyo ve karşılaşıyosunuz.Çocuğun ilgisini çekmeye çalışır mıydın yoksa hayallerinin prensine 'argadaşımın eskisi' diye elveda mı derdin???

Son düzenleme:

Asla yüzüne bakmazdım.Neolursa olsun o arkadasımın sevgilisiydi benim midem kabul etmez bu tarz şeyleri :/
Alttaki en yakın arkadasının sana bazı konularda yalan söylediğini anladın mesela genellikle bu yalanlar hep ben cok zengin birisiyle çıkıyorum, beni her aksam birileri istemeye geliyor pijamalarla kac kere kapıya cıktım vs tarzında yani sana zararı yok bu durumda ne yapardın ?

öyleleriyle işim olmaz amaaa..ben istemesemde bu tip durumlarda direk soğuyan bir insanım.ve kendime kızarım doğru biriyle arkadaşlık kuramadığım için..

peki sen ciddi olduğun bir ilişkide erkek arkadaşının kötü bi huyu olduğunu öğrendin(hırsızlık,uyuşturucu gibi..) ne yapardın?

terk ederdim....

Peki sen erkek arkadaşı başkasıyla yakaladın tepkin ne olur ?

Zor olurdu ama ayrılırdım... İhanet affedilmemeli bence

Peki sen; Senden yaşça küçük birisiyle sevgili olur muydun?

2-3 yaşa kadar evet ama daha küçük olmazdı
Oğlun ya da kızın büyüdü ve mutsuz olacağına inandığın biriyle evlenmek istiyor. Tepkin ne olurdu?

hiç bilmiyorum allah korusun kötü kaynana olurum heralde...yada kendi haline bırakırım yaşayıp görsün.... alttaki hiç rezil oldun mu?

Oldum.Gereksiz yere biri rezil olmasın diye durumu kurtarayım derken ben rezil oldum.

Haksızlığa ,sizi ilgilendirmese bile karşı gelirmisiniz ?

Nefret değil de kızmışımdır.:)

En son kime neden yalan söyledin ve ne hissettin?

Sevgilime hasta olmadığımı söyledim doğruyu söylesem kızar ve üzülür biliyorum ne mi hissettim tabiki utanç kuzuma yalan söyledim sonuçta
Kıskançlıktan kudurduğun oldu mu??

Oldu tabi olmaz mı,anırdım bile

Hiç birden fazla kişiyi aynı anda idare ettin mi :126:

Hayır asla 16 yaşımdan beri tek bir adama aşığım Başkasıda hiç olmadı

Telefon sapıklıgı yaptın mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…