• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düş Sezar!

Hepsi neredeyse, grip olsalar evlerine günlerce yemek taşıdığım, üzgün olsalar telefonda saatlerimi harcadığım, en azı 8 sene olan dostluklar.
Sana anamdan örnek vereyim
Annem 45 yaşında 7 kardeşler kardeşlerini sildi bu yıl sadece hasta dayım var onunla görüşüyor diğer beşiyle görüşmüyor bu zamana kadar herşeyi alttan aldı güldü geçti ama son yapmadığı birşeye yaptı dedi en büyük kardeşi diğerleri de peşine düştü annemde hepsini sildi canlarını yani şimdi hiç biriyle görüşmüyor ama diğerleri çok pişman ama geçti artık bu örnekteki hareket mi zor senin 8 yıllık dış kapının mandallarını çöpe atman mı zor sen karar ver

Bütün sorunlular sizi bulmuş, benim de bi arkadaşım hamileydi doğurdu çocuğunun fotosunu istedim atmadı nazar deger diye uzun sure konuşmamıştım daha sonra konuştum tabi, ilki düşük olunca ikinciye 4 elle sarıldı ama foto atmamasını hala anlamadm.

Sana anamdan örnek vereyim
Annem 45 yaşında 7 kardeşler kardeşlerini sildi bu yıl sadece hasta dayım var onunla görüşüyor diğer beşiyle görüşmüyor bu zamana kadar herşeyi alttan aldı güldü geçti ama son yapmadığı birşeye yaptı dedi en büyük kardeşi diğerleri de peşine düştü annemde hepsini sildi canlarını yani şimdi hiç biriyle görüşmüyor ama diğerleri çok pişman ama geçti artık bu örnekteki hareket mi zor senin 8 yıllık dış kapının mandallarını çöpe atman mı zor sen karar ver
Çok sağlam :)

Bütün sorunlular sizi bulmuş, benim de bi arkadaşım hamileydi doğurdu çocuğunun fotosunu istedim atmadı nazar deger diye uzun sure konuşmamıştım daha sonra konuştum tabi, ilki düşük olunca ikinciye 4 elle sarıldı ama foto atmamasını hala anlamadm.
Benim oğlum 5 kiloya yakın doğdu, milletede hep attım fotosunu. Çok şükür hiçbirşey de olmadı. Küçük bebekler zaten çirkin oluyor ama işte kargaya yavrusu misali...

Böyle şeyler hepimizin hayatınıda oluyor, insanlar bilerek ya da bilmeyerek bizi kırıyor. Belki sizde farkında olmadan birilerini kırdınız ya da yarın kıracaksınız.
Benim anlamadigim nokta bunları böyle tek tek sayıp, çok anlam yüklemek sizi yormuyor mu?
Bilerek kırmak terbiyesizlik, bilmeyerek kırmak patavatsızlık. Laflarımı seçerek konuşurum bu yüzden kimseyi kırmamaya özen gösteririm. Ve hayır yormuyor. Yaşaması daha yorucu.

Bilerek kırmak terbiyesizlik, bilmeyerek kırmak patavatsızlık. Laflarımı seçerek konuşurum bu yüzden kimseyi kırmamaya özen gösteririm. Ve hayır yormuyor. Yaşaması daha yorucu.
Yorar bence. Hayatınızdaki bu tarz şeyleri kendinize hatırlatıp durmayın. Beyninizin arkasına atıp unutun. Canınıza yazık. Kötü şeyleri unutmaya alışırsanız kendinizi üzmemiş olursunuz.

Kocanızla niye arkadas gıbı yasıosunuz?Koca adı uzerınde.Nazara bende inanırım.İnsanlar arkadasaınız diye her seyını dökmeyebılırler.Benımde harıka arkadaslarım var ama sorunlarımı anlatamıorum.Sadece kız kardeslerıme anlatıyorum.Bir sey olunca sana ole laf edıolar ki kalıosun.Bir laf var Insana dertmı anlatılır?Daglara taslara suya anlat dıye.Ben sizi iyi gormedım.En buyuk etkenınde esınızle yasadıgınız sorunlar oldunu dusunuorum.Aynı evde arkadas gıbı yasamayın.Insanlar boşanabılır.Artık bırbırıne katlanamayabılır.Siz degerlısınız.Lütfen değerınızı bilin.

Kesinlikle hiç öyle düşünmedim, sonuçta gerçekten kendime bakınca da öyle çok mühim bir insan olduğumu sanmıyorum. Siz öyle gördüyseniz çok teşekkür ediyorum ama inanın çokta büyük başarıları olan bir kadın değilim.
Bildikleriniz etrafinizdakilerin bilmedikleri cunku ondan oyle dusundum acikcasi ;)
Sorun bakalim konu basliginizi anlayan kac kisi? İste sadece o anlayanlarla arkadas olabilirsiniz. Anlamayanlarla ayni frekansta bulusamazsiniz. O yuzden darbe yemeniz kacinilmaz

Gerçekten benimde anlamadığım nokta orası, herkes elindeki şeyi neden kocaman görüyor. Benim hayatımda hiç öyle korkularım olmadı, yani nebileyim tamam tatlı bir oğlum var hadi ondan yola çıkalım, bana tatlı ama ondan bin kat güzel bebekler var. Eğitim desem, oxford mezunlarının gözü çıkmalıydı şimdiye dek, para desem Bill Gates sokaklarda kalmalıydı, güzelliğe gelirsek Victoria nın meleklerinin o sütun bacaklarının kırılması lazım. Benim neyime kim nazar etsin. Yani en azından ben öyle düşünüyorum.
Aslında bu ne biliyor musun?İnsanları hiç yoktan kem gözlü ilan etmek.Ben hamileysem de gidip söyledim okulda,kaç ay emzirdigimi de.Arkadas bunların hepsi ya ,adı üstünde beraber oturup kalkmışım onca.Zaten insanı kıran da o ,kem gözlü ,nazarcı,kıskanc biri yok ki biseyler gizlensin arkadastadaBenim arkadaslik anlayışim da yok.Ama insanlar demek ki arkadasligin icine de bol bol fesatlik sokuyor ki.Kendini boyle gizleme ihtiyaci duyuyor

Çok takilmissin herşeye.
Bunlar hepimizin başına geliyor ama kimse aklında tutup yazmıyor. Benimde çok başıma geldi belki seninkinden fazla ama inan bunları düşünüp ah vah diyecek ne mecalim var nede gücüm. Kim ne yapıyorsa yapsın, ne düşünüyorsa düşünsün diyorum hep. Hayatta o kadar buyuk dertler var ki bu küçücük seyleri darbe diye nitelendirip üzülmek çok manasız.
En basiti geçen arkadasima gitmiştim. Banyoda saç kurutma makinesinin fisini takılı bırakmış. Bende " fişi böyle bırakma şartelleri attırır " dedim. İki dk sonra gerçekten evin elektriği gitti şarteller attı ☺️☺️ o olaydan sonra da hiç arkadaşım benden birşey saklıyor mu, nazarim vs değer diye düşünüyor mu diye hiç düşünmedim. Hayat çok kısa, böyle ufak tefek şeyler için aklını bulandirip canını sıkma. Allah başta sıkıntı vermesin

Arkadasa dosta gercekten ihtiyaciniz varmi? Benim hic samimi dostum diyecegim biri yok. Oncelersen vardi, sonra kafa yapilarimiz degismeye uyusmamaya basladi. Gorussek konusurum ama hayatim da samimi dost kardes baci yok. Ve niyeyse hic aramiyorum da.

Komsular dan gidip geldigim yada bana gelen de yoktur. Bahce de saatlwr ce sohbet ederiZ ama ilerisini hayatima almiyorum

Ablam esim kizim annelerim ( annem ve kvalidem) var, cok mutluyum

Sizi önceki konunuzdan hatırlıyorum... eski rakçı moğol aşkınızla nasıl iletişime gecmistiniz? sosyal medya hesabınız yokmuş ya merak ettim?
Kendisini değil ama grubunu takip ediyorum, hatta bir konser fotoğraflarını beğendim ve bana mesaj atmış hemen konuşma şöyle
-Türk kızı, yakaladın"(İngilizce olarak) Ben- "Hayır, gayet açık bir şekilde takip ediyorum ve yaptığın işleri çok beğeniyorum"
-Oğlun çok tatlı, mutlu görünüyorsun

mesela hiçbir sosyal medya hesabım yok

Sizi önceki konunuzdan hatırlıyorum... eski rakçı moğol aşkınızla nasıl iletişime gecmistiniz? sosyal medya hesabınız yokmuş ya merak ettim?
Mune hanımla konuşmamızı görseydiniz anlardınız. Vardı, oğlumla bir iki fotoğraftan başka birşey paylaşmıyordum zaten, sonra hepten kapattım.

Sezar bıçak darbelerine dayanıp hala ayaktayken, Brütüs ü de ihanet çetesinde görünce artık kendini yere bırakma zamanı geldiğini anlamıştı ya. İroni yani... Pes etmek anlamında.
Booker, açıklamak zorunda kalmana üzüldüm :KK53:

sorun sende değil, sorun bulaşık yıkarken bileziğini şıngırdatan arkadaşlarında.

Sezar gibi düşmek yerine Amazon kadınlarına katılıp savaşmaya ne dersiniz? 😐 Zira bakış açınız bana inanılmaz ters. Olaylar anlattığınız gibiyse, arkadaşlarınızdan bir cacık olmaz, fesatlar çünkü. Doğru arkadaş seçememişim, köklerine kibrit suyu der, yoluma bakarım yerinizde olsam. İnsana samimi, iyi niyetli dost lazım. Sizinkiler olmasa daha iyi olur türünden. Eşle ev arkadaşlığına gelince, bu kötülüğü kendinize niye uygun gördünüz, hiç anlamadım. Boşanmamak için sebepleriniz mi var? Düşmek yerine bir silkelenip, yükselişe geçebilirsiniz yahu. Bu ne umutsuzluk...

Sezar gibi düşmek yerine Amazon kadınlarına katılıp savaşmaya ne dersiniz? 😐 Zira bakış açınız bana inanılmaz ters. Olaylar anlattığınız gibiyse, arkadaşlarınızdan bir cacık olmaz, fesatlar çünkü. Doğru arkadaş seçememişim, köklerine kibrit suyu der, yoluma bakarım yerinizde olsam. İnsana samimi, iyi niyetli dost lazım. Sizinkiler olmasa daha iyi olur türünden. Eşle ev arkadaşlığına gelince, bu kötülüğü kendinize niye uygun gördünüz, hiç anlamadım. Boşanmamak için sebepleriniz mi var? Düşmek yerine bir silkelenip, yükselişe geçebilirsiniz yahu. Bu ne umutsuzluk...
Hep öyle Amazon kadını olmak istedim aslında ama, Hülya koçyiğit gibiyim şu sıralar, naaayır diyerek kendimi koltuğa bırakıp avucumla ağzımı kapatıp ağlayasım geliyor :)

Back
X