Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar merhaba.
Duşakabin alacağım ama çok kararsız kaldım.
Buzlu cam mi olmalı düz şeffaf cam mı?
Düz camın görüntüsü çok güzel ferah ama temizliği sıkıntı diyorlar. Diğeri klasik kaçıyor
Kullananlar ne düşünüyor
Hanımlar merhaba.
Duşakabin alacağım ama çok kararsız kaldım.
Buzlu cam mi olmalı düz şeffaf cam mı?
Düz camın görüntüsü çok güzel ferah ama temizliği sıkıntı diyorlar. Diğeri klasik kaçıyor
Kullananlar ne düşünüyor
Bizde buzlu cam var görüntü olarak bence güzek değil ama her duş sonrası temizleyemiyorum su lekesi gözükmüyor o yönden çok iyi ama bildiğim kadarıyla buzlu cam her yerde yok artık. Düz cam da annemde var her duş sonrası iyice silmek gerekiyor yoksa çok kötü su lekesi oluyor. Bence her duş sonrası silmekte zor ya bilmiyorum ben yapamıyorum. Bizimki baya eskidi bende değiştireceğim inşallah buzlu cam bulurum
Bizde buzlu cam var görüntü olarak bence güzek değil ama her duş sonrası temizleyemiyorum su lekesi gözükmüyor o yönden çok iyi ama bildiğim kadarıyla buzlu cam her yerde yok artık. Düz cam da annemde var her duş sonrası iyice silmek gerekiyor yoksa çok kötü su lekesi oluyor. Bence her duş sonrası silmekte zor ya bilmiyorum ben yapamıyorum. Bizimki baya eskidi bende değiştireceğim inşallah buzlu cam bulurum
Siz yine buzlu cam mi alacaksınız? Ya işte ben de o temizlikten çekiniyorum. Şu an evde kullandığım buzlu dediğiniz gibi çok uğraşmıyorum ama buzlu da güzel görünmüyor. Bulursunuz hala satan yerler var sadece artık çok tercih edilmiyormuş
Siz yine buzlu cam mi alacaksınız? Ya işte ben de o temizlikten çekiniyorum. Şu an evde kullandığım buzlu dediğiniz gibi çok uğraşmıyorum ama buzlu da güzel görünmüyor. Bulursunuz hala satan yerler var sadece artık çok tercih edilmiyormuş
Evet yine buzlu istiyorum ya gerçekren diğerinin temizliği sıkıntı annemde var yoksa bilmesem bende ondan alırdım normal camlı yani ama biliyorum kendimi uğraşamam. Artık görüntüye bakmıyorum rahatlığına bakıyorum önceden her şey güzel gözüksün isterdim
Nasıl alırsanız alın çift taraflı film yaptırın. Bizdeki yüzümün dibinde patladı çocuğum arkamdaydı allahtan ona bir şey olmadı. Ben kolumda 5 dikişle atlattım. Temperli cam kesmez diyorlar ama kesiyor.
Nasıl alırsanız alın çift taraflı film yaptırın. Bizdeki yüzümün dibinde patladı çocuğum arkamdaydı allahtan ona bir şey olmadı. Ben kolumda 5 dikişle atlattım. Temperli cam kesmez diyorlar ama kesiyor.
Düz cam .film çektik hem görüntü ıcın hem patlama olursa dağılmasın die oğlum sert açıp kapıyor . Kiracıyım diğer evımdede aynını yapmıştım . Çok temizliğiyle uğraşmakta gerekmiyor dıştan içten siyah film olunca içi gözükmüyor her duştan sonra kurulamak koca bi mesgale gibi büyüyor evdeki herkesin gözünde evden çıkarken
İçteki filmi söküp temiz halde bırakıp çıktım . Dışındakini sökmedim bile kireç pas olmadığı ıcın