Duş perdeleri var etrafa çok sıçramaması için kullanabılırsiniz ucuz ve gecıcı çözümHerkese merhaba benim ufak bir sorum olacak.
Yaşadığım evde banyoda duşakabin yok ve her duş aldığımızda etraf sürekli ıslanıyor ve sürekli banyo temizlemek zorunda kalıyorum.
Duşakabin yaptırmayı düşünüyorum ama ondan önce banyoyu yaptırmam gerek ( banyom kullanışsız) bu da kısa vadede olacak bir şey değil ne yazık ki.
Duşakabinsiz banyo için bana çözüm önerileriniz var mı ?
Banyo yapılana kadar ne yapabilirim
Aslında duş perdesini düşünmedim değil.Ama nasıl durur onu bilemiyorum.Duş perdeleri var etrafa çok sıçramaması için kullanabılırsiniz ucuz ve gecıcı çözüm
Önemli olan etrafa su sıçramaması . Dediğiniz gibi büyük değişime ugramadan baska altarmatif çözümler zorAslında duş perdesini düşünmedim değil.Ama nasıl durur onu bilemiyorum.
Zaten banyom biraz eski
Perde deneyebilirsiniz belki veya daha sert plastik bir şeyle duvar gibi koyabilirsiniz hani yapıştırmadan veya tadilata girmeden kendisi ayakta duran bir şeyHerkese merhaba benim ufak bir sorum olacak.
Yaşadığım evde banyoda duşakabin yok ve her duş aldığımızda etraf sürekli ıslanıyor ve sürekli banyo temizlemek zorunda kalıyorum.
Duşakabin yaptırmayı düşünüyorum ama ondan önce banyoyu yaptırmam gerek ( banyom kullanışsız) bu da kısa vadede olacak bir şey değil ne yazık ki.
Duşakabinsiz banyo için bana çözüm önerileriniz var mı ?
Banyo yapılana kadar ne yapabilirim
Düz zemin galiba duş perdesinin faydası olmaz böyle bir durumda altından yine su akar şırıl şırıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?