Dusakabindeki su lekelerini nasil temizliyorsunuz?

birisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2015
108
55
34
Kizlar derdim dusa kabindeki su lekeleri.birkac kez ben evde yokken esim dus almis ve kurulamams smdi her yer su lekesi :KK43: napicam nasl gidecek bu lekeler :KK43:

Benim dusakabinim plastik gibi bisey oldugu icin cifle falan cikiyor, ama annemlerinki camdi, cifle ov ov zor cikiyor. Sonunda cikiyor ama kollari da pert oluyor insanin.
Karbonati hic denemedim ama en cok o tavsiye ediliyor.

karbonatla silin..hatta karbonat limn suyu karıştırın hamur gibi oluyor onla silin hem kokusuz hem şahane temizlik:KK66:

Karbonat denedm bi ama pek fayda etmedi ya :/ cif zatn hic etki etmiyor off nasl temizlenecek bu dusa kabin ya :KK43:

Daha akşam cifle ovdum kollarim koptu ama boşuna günde 3,4 kez kullanılıyor ee sürekli kurulayamiyorum reklamlardaki üründen kullanan var mi acaba su akıp gidiyormuş ya leke kalmiyormus

Daha akşam cifle ovdum kollarim koptu ama boşuna günde 3,4 kez kullanılıyor ee sürekli kurulayamiyorum reklamlardaki üründen kullanan var mi acaba su akıp gidiyormuş ya leke kalmiyormus
Viledanin ürününü mü soruyorsunz ?
Aldm ben o sadece leke yoksa sıkıyosunz ve 2 gün kadar su lekesi olusumunu kismen engelliyor

önce cifleyip süngerin yeşil kısmıyla iyice ovuyorum sonra cam siller var fısfıslı onu da püskürtüp duşu tutuyorum ben tertemiz oluyor :21: bu sefer kimse kirletmesin istiyorum :KK17:

ben zaten su lekesınden sıkayetcıyım ama sızde kırec fılanmı var ben her banyodan sonra kırec sokucu fılan sıkıyoru
cıflemıyorum cızılır dıye domestos yapıyorum sungerın yumusak yerıyle ama o vıledanın urunu benım derdıme care

Nasıl temizlenir bilmem. Ama nasıl temiz tutulur biliyorum.

Duşakabinin camlarına uygun büyüklükte bir çek-pas alıyorsunuz. Kocalara da nasıl yapılacağını gösteriyorsunuz, her duştan sonra maksimum 30 saniyede duşakabin tertemiz.
Benimki oval olduğu için tam temizlenmiyor malesef

X