Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duşakabininiz süpermiş bayıldımviledanın bi zımbırtısı cıkmıs guya leke tutmuyormus ben almak ıstıyorum benım kabınım sundan
https://www.google.com.tr/search?q=tetrıs+desenlı+dusa+kabın&rlz=1C1VFKB_enTR626TR626&espv=2&biw=1440&bih=799&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI6v6-0qCyxwIVRbkUCh0gngEJ#imgrc=MFJntf-g2tJzlM:
cam ustelık ama banamısın demıyor
Viledanin ürününü mü soruyorsunz ?Daha akşam cifle ovdum kollarim koptu ama boşuna günde 3,4 kez kullanılıyor ee sürekli kurulayamiyorum reklamlardaki üründen kullanan var mi acaba su akıp gidiyormuş ya leke kalmiyormus
2 günde bir ovuyorum neredeyse gereği yok o zaman şöyle pırıl pırıl yapacak bişey lazım banaViledanin ürününü mü soruyorsunz ?
Aldm ben o sadece leke yoksa sıkıyosunz ve 2 gün kadar su lekesi olusumunu kismen engelliyor
Benimki oval olduğu için tam temizlenmiyor malesefNasıl temizlenir bilmem. Ama nasıl temiz tutulur biliyorum.
Duşakabinin camlarına uygun büyüklükte bir çek-pas alıyorsunuz. Kocalara da nasıl yapılacağını gösteriyorsunuz, her duştan sonra maksimum 30 saniyede duşakabin tertemiz.
Benimki oval olduğu için tam temizleniyor malesef