Düşecek korkusunu nasıl yenmeliyim

minikduma

minik işte :)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.327
206
163
Arkadaşlar 3 defa düşüğüm oldu her seferinde hayal kırıklığı yaşadım son hamileliğimde sürekli tuvalete gidip iç çamaşırıma bakıyordum sonunda olan oldu ve yine düşük yaptım sebepler araştırıldı düşük sebebii olabilecek bişey çıkmadı ama ben defalarca olduğu için sürekli bu korkuyu yaşıyorum nasıl yenebilirim bunu ne yapmalıyım :KK43:

Sürekli dinlen ve uzan ayrıca stresten hamile kalamadigimiz zamanları düşün stresten kalmıyorduk ve şimdi sebepsiz dusuklerinin sebebi stres olabilir mi.. Benim de bir dusugum oldu üç ay önce.. Babaannemden duydum eskiden onların köyünde kadinlar kalıp sabun baglarlarmis tam göbek altına rahim üstüne denk gelen yerE.

Dua et varsa yiyecek riski öyle de böyle doğar bebeğin.. bence kafanı böyle kötü bir düşünceyle meşgul etme..

Sürekli dinlen ve uzan ayrıca stresten hamile kalamadigimiz zamanları düşün stresten kalmıyorduk ve şimdi sebepsiz dusuklerinin sebebi stres olabilir mi.. Benim de bir dusugum oldu üç ay önce.. Babaannemden duydum eskiden onların köyünde kadinlar kalıp sabun baglarlarmis tam göbek altına rahim üstüne denk gelen yerE.
doğru söylüyosun kalıp sabunun bi faydası olduğunu duydum şöyleki 10-11 yaşlarımda iken karnım ağrırdı 10 gün hastanede yattım akdeniz ateşi teşhisi koydular ama verdikleri ilaçlara vücudum hiç tepki vermedi sonra bi gün anneme bu çocuğun göbeği düşmüş olabilir bi baktır dediler annem götürdü beni bakıcı kadına . kadın göbeğimi kalıp sabunla tuttu tuttu göbeği düşmüş bu çocuğun dedi o günden sonra iyileşmiştim kalıp sabun ne yapıyor bilmem amma işe yarıyor
ben artık psikolojik olarak sürekli olunca sürekli aklımda oluyor hatta uykudan uyanıyorum:oops:

Devamli wc ye gitme.klozet olsa çok iyi oluyor.maydanoz nane limon yeme.yat devamli ve ayağın altına kirlent koy.4 ayin bitene kadar tek kalma annende kal.cunku beyin yiyip bitiriyor

canım doktoruna güven bende düşük yaşadım 15 haftalık gebeyim herşeyden korkuyorum ama doktorum beni çok rahatlatıyor.zaten alnına n yazılmışsa onu yaşarsın kaçış yok dua et bolbbol

Devamli wc ye gitme.klozet olsa çok iyi oluyor.maydanoz nane limon yeme.yat devamli ve ayağın altına kirlent koy.4 ayin bitene kadar tek kalma annende kal.cunku beyin yiyip bitiriyor
sağol canım bak sen beni çok iyi anladın ben sürekli alttan (psikolojim bozulmuş) bişeyler akıyomuş kanama oldu hissi yaşıyorum ve sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum annemler çok uzakta şehir dışındalar bunu da nasıl yenerim bilmiyorum dualara sığınıyorum :oops:

canım doktoruna güven bende düşük yaşadım 15 haftalık gebeyim herşeyden korkuyorum ama doktorum beni çok rahatlatıyor.zaten alnına n yazılmışsa onu yaşarsın kaçış yok dua et bolbbol
doğru canım artık hakkımızda hayırlısı demekten başka bişey bulamıyorum zaten
Rabbim hepimizi korusun..

Arkadaşlar 3 defa düşüğüm oldu her seferinde hayal kırıklığı yaşadım son hamileliğimde sürekli tuvalete gidip iç çamaşırıma bakıyordum sonunda olan oldu ve yine düşük yaptım sebepler araştırıldı düşük sebebii olabilecek bişey çıkmadı ama ben defalarca olduğu için sürekli bu korkuyu yaşıyorum nasıl yenebilirim bunu ne yapmalıyım :KK43:
cnm merhaba pıhtılaşma testleri yapıldımı 3 düşükten sonra

2 düşükten sonra yapıldı ama bişey çıkmadı :KK43: üçüncüde yine aynısı oldu :KK43: bi daha yaptırmayı düşünüyorum
canımcığım hamişmisin çook sevindim arada bakıyorum profiline..böyle bir topik açtığını gördüm inş hmişsindir yalnış anlamamışımdır..hiç korkma canım Rabim ona rızık verdiyse hiçbişey olmaz..Allahım korusun meleğini inş..

sağol canım bak sen beni çok iyi anladın ben sürekli alttan (psikolojim bozulmuş) bişeyler akıyomuş kanama oldu hissi yaşıyorum ve sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum annemler çok uzakta şehir dışındalar bunu da nasıl yenerim bilmiyorum dualara sığınıyorum :oops:
Devamlı wcye gitme.yaninda peçete bulundu. Yattigin yerde kontrol et devamli kalkma

Back
X