DÜŞEN BEBEKLERIM ICIN NASIL BIR DUA OKUYABILIRIM

lulye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2013
85
5
MERHABALAR BİŞİ SORMAK İSTİYORUM BİLENİNİZ VARMIDIR ARKADŞLAR. BEN İLK BEBEĞİMİ ALMAK ZORUNDA KALDILAR KALP ATISI YOKTU.İKİNCİ BEBEKLERİM İKİZDİ KESELERİ VARDI ALINMASI GEREKTİ. KANAMAM VARDI. 3 . GEBELİĞİMDE DE 3,5 AYLIKKEN SAKAT OLDUGU ORTAYA CIKTI KALP ATISLARI VARDI AMA DÜŞÜK YAPTIRTTILAR BANA. 1 HAFTA OLDU. BEN BU BEBEKLERIM ICIN NE Y7APABILIRIM DUA MAKSADINDA. NE OKUYABILIRIM YADA NE YAPILABILIR.

MERHABALAR BİŞİ SORMAK İSTİYORUM BİLENİNİZ VARMIDIR ARKADŞLAR. BEN İLK BEBEĞİMİ ALMAK ZORUNDA KALDILAR KALP ATISI YOKTU.İKİNCİ BEBEKLERİM İKİZDİ KESELERİ VARDI ALINMASI GEREKTİ. KANAMAM VARDI. 3 . GEBELİĞİMDE DE 3,5 AYLIKKEN SAKAT OLDUGU ORTAYA CIKTI KALP ATISLARI VARDI AMA DÜŞÜK YAPTIRTTILAR BANA. 1 HAFTA OLDU. BEN BU BEBEKLERIM ICIN NE Y7APABILIRIM DUA MAKSADINDA. NE OKUYABILIRIM YADA NE YAPILABILIR.
merhaba lar öncelikle Başın sağolsun dua ne okunur tam olarak bilmiyorum ama ölen bebeklerinin hepsine ayrı ayrı isim ver bu çok önemli sana ahirette çok yardımları olacaktır

ama ilk ikisinin cinsiyeti bellı değil di yani bılmıyorum ne oldugunu.ilki 6 haftalıktı ikinci ikizlerimin kesesi vardı 1,5 aylıktılar. 3. ise 3,5 alıktı ama cinsiyetini solemedıler. peki ben şimdi nasıl ısım koyabılırım ki

cinsiyetine takılma hem erkeğe hm kıza uyan isim koy netten bakarsan daha iyi olur

onlara yasin okusam olur mu acaba. sanki bişi yapmam gerekıyormuş gibi hissediyorum kendimi. ama araştırıyorum bişi bulamadım bu konuda.

peki 2 yıl geçti ilk iki düşüğümden sonrave bana vermediler hep tahlılı gıttı. gömemedim ismi nasıl koyabılırım. ne diyerek

X