- 4 Kasım 2017
- 38
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi Mavisuperisi_
Evet arkadaşlar bakıyorumda kimi insanların yorumları cok ağır.. Olmuşla ölmüşe çare yoktur. İnsanlar buraya dertlerini,yaşadıkları acıları paylaşıyorlar yada güzel şeyleri herkesin derdi başka kimi küçük yaşta evlenir,kimi dayak yer ,kimi aldatılır,kimi mutlu olur ,kimi mutsuz bitmek tükenmek bilmeyen şeylerle doludur insanoğlu.. Dort duvarın içinde saklıdır neşeler,dertler,umutlar kimse ne oldum demesin ne olucam desin. Bekara karı boşamak kolaydır misali yaşamayan anlayamaz bilemez o anın getirdiklerini evet insanoğlu kendi hatalarının bedellerimi öder ama kimse mutsuz olmak için yaşamaz su hayatta. Küçük yaşta evlenene ne acelen vardı deriz, aldatılana salak mısın sen aldatılıyorsun neden duruyorsun hala bu evde deriz, ben olsam asla katlanmam ben olsam soyle yaparım felan filan uzar gider bu mesele demem o ki neden yardımcı olmak yerine hep ben olsamlarla yaklaşıyoruz.. O insan o durumu yaşıyor sen olsaydın değil mesele artık . o da aldatılınca, dayak yediğinde ayrılması gerektigini biliyor... En öenmlisi yanlış yaptığının farkında ama için işinden çıkamıyor herkes bu hayatta güçlü değil, şanslı değil. kimin ailesi arkasında değil, kiminin kocası hasta ruhlu, kimi alışkanlıklarından kurtulamıyor, kimi hala çok seviyor... Düşen düşmüş ya yere bir tekme atmak yerine elinden tutmayı denesek nasıl olur ?
Dipnot: kk kulubüne yeni üye oldum burdaki yazıları okuyup diyorumki kendime herkesin yaşadığı bir hayat var kimi mutlu, kimi mutsuz.. Çok şükür de ! Derdim belkide burdakiler kadar, belkide burdakilerden daha fazla (herkesin derdi kendine büyük) bakıyorumda kimse dertsiz, tasasız değil.. O yüzden bura beni kimi zaman çok üzüyor kimi zamanda açıln konular güldürüyor.. ama ben hikayenin hep üzülen kısmındakilerle ilgilenen umudunu kaybetmenin son düzlüğüne girmiş mutsuz kadın tarafındayım !!!
Dipnot: kk kulubüne yeni üye oldum burdaki yazıları okuyup diyorumki kendime herkesin yaşadığı bir hayat var kimi mutlu, kimi mutsuz.. Çok şükür de ! Derdim belkide burdakiler kadar, belkide burdakilerden daha fazla (herkesin derdi kendine büyük) bakıyorumda kimse dertsiz, tasasız değil.. O yüzden bura beni kimi zaman çok üzüyor kimi zamanda açıln konular güldürüyor.. ama ben hikayenin hep üzülen kısmındakilerle ilgilenen umudunu kaybetmenin son düzlüğüne girmiş mutsuz kadın tarafındayım !!!