Düskun

TATLIM1988

COK SEVMI$DIM...
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
212
1
96
36
Diğer
slm arkadaslar,
sizce kadinlar daha cokmu kocacina duskun oluyor, yada bendemi öyle. Ben onsuz vakit gecirmek istemiyorum yanimda olsun istiyorum onla biseyler yapmak istiyorum. Ama sanki o biraz SIKILioyr. Bir erkegin ustune cok dusmucekmisin derler. Insan cok severse bisey görmuyor sadece onla vakit gecirmek istiyor. Korkuyorumda onu cok Sikarim diye. Siz nasil dusunuyorsunuz arkadaslar.

bende senin gibiyim her an buluşalım her an yanımda olsun hep beraber bişeyler yapalım filan

ama erkekler böyle düşünmüyo sanırsam çok sıkmamak gerek kaydirigubbakcemile4

demiii ölyle olanlarda var kızlar istemiyo erkekler istio ama nasıl iştir anlamadım

bi sen değilsin canımcım bende varımkaydirigubbakcemile3

bendeee çok seviyorum valla aman ne yapalım boşver iyi böylesi ama benim aşkım zaten

görüşmek istiyor benim istediğim görüşme aşırı:asigim:

Benım nısanlım türkıye´ye gıttı; cok özledım onu
sen ıstedıgın zaman görusebıllıyorsun ne guzel; sıze mutluluklar dıllerım canım

çok seviyorum evet...
ama her an her dakika beraber olmak sıkar beni :delphin:
arada yalnız kalıp arkadaşlarımla vakit geçirmek isterim
onun da bunu yapması hoşuma gider hihoyyyt

bende istiyordum hep yanımda olsun beraber bişeyler yapalım diyekaydirigubbakcemile hatta 3 günlüğüne iş seyhatine gitse gidip gelene kadar ağlardım zamanla alıştım üzülüyorum ama ağlamıyorumm şimdi ama yinede aynıyım ilk zamanlar kociş sıkılıyorduda belli etmiyordu :dilcikar: şimdik alıştı bana şimdi o benim gibi oldu benzettim kendime adamı:lepi:

yorumlariniz icin tsk ederim, biraz rahat birakmam en dogrusu, bende kendime vakit ayirigim o yanimdayken hic ayirmiyordum hep onlaydim. ama en dogrusu oda bende kendime vakit ayirmam.

benim eşim bana daha düşkündür ...bana sarılmadan oturmaz, uyumaz eşim evdeyken iş yapmamı bile istemez gel yanıma diye ilgiyede bayılır ....

içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum
seviyorum napiim
sıkılmasın o da
gerçi hiç şikayet etmedi ama :)

Back
X