• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşmanlar

Bu ne ya boyle terbiyesizlik.Acaba bosandiginiz esiniz hakkinizda iftira felan mi yaydi etrafa.Neresi burasi cok merak ettim
Evet facebook video paylaşmış , namusu ma laf etmiş ve bu
Haklısınız geri kafalılar çevrenizdeki insanlar, ancak o çevreden kurtularak bunlardan da dedikodulardan kurtulma bilirsiniz , büyük ihtimal ilçe ya da kasabada yaşıyorsunuz inşaallah bi çare blursunuz[/QUOTE, namusuma laf ediyorlar ama ben öyle bir i değilim Rabbim havale ettim o iftira ları kendine dönsün karşı mada kötü bir insan çıktı beni rezil etti valla zor yaşıyorum sürekli mobese gibi izleyip dinleyip duruyorlar bana dik dik bakıyorlar çok çaresizim ; (

Haklısınız geri kafalılar çevrenizdeki insanlar, ancak o çevreden kurtularak bunlardan da dedikodulardan kurtulma bilirsiniz , büyük ihtimal ilçe ya da kasabada yaşıyorsunuz inşaallah bi çare blursunuz
Zaten olay bu cok gerikafalı gece ışığı söndürüp evi beni dinleyip bir şey ler yapıyorlar

Back
X