DÜŞMEYEN ARTMAYAN BETA HCG

Mell10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
15
4
1
34
Arkadaşlar merhaba 22 Ocak ta idrarda gebelik testi yaptım ve pozitif çok mutlu oldum pazartesiyi iple çektim hemen doktora gittim fakat ancak 25 Ocak ta kanda beta hcg baktırabildim ve değerim 1132 idi. doktorum muayene etti her şey yolunda güzel dedi. pazartesi yani 31 ocakta tekrar kan baktırmamı ve muayene yapacağını söyledi. Bugün gittim kanda beta hcg değerim 1172..... ne yükselmiş ne düşmüş anlam veremedim kanamam yok doktor muhtemelen düşük başlayacak oluşurken bozulan gebelik dedi. başına benzer durum gelen ve sonrasında gebeliği sağlıklı ilerleyen oldu mu lütfen yardımcı olun çok üzülüyorum. zaten çok zor hamile kaldım (

Canım çok üzüldüm çünkü herhangi bir şekilde sağlıksız gebeliktir diye düşünüyorum. Bir mucize olsun inşallah ama düşük olsa baya düşerdi o gün arayla bence, inşallah dış gebelik değildir. Benim dış gebeliğimde de ilk önce değer aynı durdu, sonra biraz düşüp tekrar yükseldi. Sıkı takip etmeni öneririm

Benim başıma gelmedi ama şimdi okudum bir kadına dış gebelik demişler değer sabit kalmış kürtaj için hastaneye yattı en son tekrar beta alınınca değer iki katına çıktı kese göründü. Insallah seninde sağlıklı olur kucağına alirsin

Canım durumunu haber et aynı şeyi yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun

22 ocaktan sonraki günler yükselme azalma olup olmadığını bilmediğimiz için düşüyor mu sabit mi kalıyor birşey demek yanlış olur ilk değerden sonra mutlaka günaşırı baktırmak lazım. En son 31 ocakta kan verdiyseniz 2 şubatta tekrar kan verin artış durumunu mutlaka kontrol edin. İnşallah sağlıklıdır ama değilse bile erken tedbir dış gebelik riski açısından çok önemli

İnşallah bende böyle güzel haberler alırım

Geçen senede benzer bir gebelik yaşamıştım ve onda beta altına düşmüştü ve kanamam olmuştu. bu sefer tek ümidim kanamamın olmaması, umarım dış gebelik değildir. Takibe devam inşallah kendime de başkalarına da umut olacak bir sonuç yazabilirim yarın

İnşallah güzel haberlerini bekleriz

Senin değerlerin kaçtı ?
Benim
29.01. Beta: 33.5
31.01. Beta: 35
01.02 yani bı gün sonra beta : 29
Sence benimde dış gebelik olabilir mi inşAllah kimyasaldır

Senin değerlerin kaçtı ?
Benim
29.01. Beta: 33.5
31.01. Beta: 35
01.02 yani bı gün sonra beta : 29
Sence benimde dış gebelik olabilir mi inşAllah kimyasaldır
dış gebelik tanısı için bence çok erken bildiğim kadarıyla yarın tekrar bir kan verip değerinde artış var mı baktırmanda fayda var ilk günlerde bu şekilde yavaş artıp aynı kalıp sonra hızla yükselebiliyor demişti doktorum aspirin ve folik asit ihmal etme demişti ilk gebeliğimde ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim

Arkadaşlar şimdi sonucum çıktı Beta Hcg 1755 e yükselmiş yeterli bir yükselme değil sınırda bir yükselme ama aramızda benzer bir durum yaşayan var mı gerçekten çok ihtiyacım var umut olacak birilerine

Son düzenleme:
Evet bacağıma ağrı vuruyordu. Ne durumdasınız? Bi daha kan verdiniz mi?
evet sabah verdim şimdi çıkmış sonucum 1755 e yükselmiş değerim :) hemen içimi bir umut kapladı öğleden sonra muayene olacağım kese görünürse takibe devam görünmezse dış gebelik olduğu kesinleşecek.. inşallah güzel haberler verebilirim

Yaaa çok sevindim hadi inşallah keseyi gördüm diye haber ver

Kese görünmeyebilir acele karar vermeyin 1 2 gün daha bekleyin

Benim tüp bebek doktoru genelde 2 embriyo transfer ettiği için bu tip durumlarda, başta 2 bebek de tutunmuştur ama biri durmuştur diyor. Beta artmaya başladıysa bir ihtimal başta ikiz bebeğiniz olup biri durmuş olabilir. Tekrar yükselmeye başladıp kese görünene kadar kesin bir şey söylenmez tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…