Merhaba, son durumunuz nedir? Benim beta değerim 325 di iki gün sonra 145 oldu şimdide 217 çıktı, kanamam henüz başlamadı ne yapsam bilmiyorumMerhaba arkadaslar. Içinde bulunduğum durumu kısaca özetleyeyim. Evde idrar testi pozitif çıkınca hamileyim diye sevindim ama dr.a gidemeden kanama ile parça düşürdüm. Dr. kimyasal gebelik oldugunu düşündü. Zaten beta 48 çıkmıştı. 5 haftalık gebelik için cok az ve gelişmemiş dedi. Neyse 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Deger 68 e çıkmış. Kürtaj yapti 35 e düştü. Sonra ilk doz meto uygulandi 18 e düştü. Yaklaşık 3 hafta kadar o civarda kalınca bir doz daha uygulandi ancak ikinci hic etki etmedi. Şu an yükselme devam ediyor. 2 gün önce 28 cıktı ve dr artik hastanede yapilacak bir islem kalmadigini söyleyerek beni fakülte hastanesine yönlendiriyor. Ben şimdi ne yapacağım bilemiyorum. 18 mayısta kürtaj oldum. Ertesi gün ilk doz meto yapildi ve hala adet de olamadim. Çok tedirginim.
Durumunuz ne oldu acaba?Merhaba suan bende aynı durumdayım betam düşmüyor
101
98
54
68
61
Bazen 2 gün bazende 4 gün ara ile verdim kan adette oldum devam ediyor ama betam düşmüyor sizin son durum ne ne yapcam bilemiyorum
Cok tesekkur ederim yanit verdigin icin. Bizim gibi sifirlanma durumu uzun suren fazla kisi yok ve insan ayni durumda olan kisiyle gorusunce daha bir rahatlıyor.Geçmiş olsun canım benim sıfırlanmam 2.adette bitti elhamdulillah sakin ol değerlerin düşük büyük ihtimal kimyasal gebelik yasamıssın yavaş düşüyor benim düşüncem şu netim bu konuda xlaboratuvar ile x raboratuvar eşleşmiyor arada nerdeyse 4 5 değer gark ediyor yani evet düşüş yavaş ama her seferinde aynı laboratuvar dan vermeye çalış mesela ben Bakırköy'e gidiyordum hep e bloktan verdim kanı 2 defa d blokta verdim d blok hep yüksek gösterdi kahverengi lekelenmem bitti sıfırı gördüm sakin ol çok zor bi dönem gerçekten ama gecicek ha birde soğan suyu doktorlara söyleyince gülüyorlar ama gülsünler tıp hiç bi zaman ota önem vermiyor soğan suyu düşüşü hızlandırdı cünkü bi ara bitti lekelenmem ama beta sabit sanki 4 gün yaptım inanılmaz düştü onu dene sadece sabret 1 haftaya kalmaz görürsün insallah sıfırı suan seni çok iyi anlıyorum dış gebelik dahi olsa değerin düşük hayati bi problem olmaz Allah'ın izni ile ama kendini dinle tabi sabır gecicek sadece yavaş ilerliyor insallah kürtaja iğneye gerek kalmadan biter iyi haberlerinizi bekliyorum
Bende 4 nisanda kürtaj olmak zorunda kaldım betam 2 aydır düşmedi yani düştü tabi ama çok yavaş ilerledi şuanda adet olmam gereken günden 8 gün geciktim psikolojik olarak çok yıpranıyr insan seni anlıyorum ama bugün adet oldum ve çok mutluyum inşallah şimdi sıfırlanır bittiğinde tekrar kan vericem inşallahCok tesekkur ederim yanit verdigin icin. Bizim gibi sifirlanma durumu uzun suren fazla kisi yok ve insan ayni durumda olan kisiyle gorusunce daha bir rahatlıyor.
Bir umut hamile oldugumuzu öğrenip kisa surede husrana donusmesini anca atlatmaya calisirken üstüne betanin sifirlanmamasi insani alt ust ediyor.
15 gundur kanamam devam ediyor. Bunu ilk kanama, ilk regl kabul edip 1 ay daha sabredeyim ben de. Değerim yuksek kalsaydı endise ederdim de düşük olmasi sorun teskil etmez diye dusunuyorum.
Biraz daha sabie yani...
Tekrardan teşekkürler yanitladigin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?