- 3 Eylül 2024
- 22
- 6
- 6
- 29
- Konu Sahibi asiyeaktas
-
Geçmiş olsunAntibiyotik iğne kullandı mı eşiniz. Evet ameliyat kaynaklı olabilir. Benimde 3 defa aynı olay başıma geldi biri sezaryen sonrası. 2si anjiyo sonrası 373 olmuştu en son.
Nerdeyse 1 ay sabah akşam antibiyotik iğne kulandım öyle böyle 3 aya yakın zamanda düştğ. Kolay kolay düşmüyor meret. Penisilin deniliyor sanırım iğneye
Kanala taş kalmış olabilir miHerkese Merhaba
Eşim yaklaşık 2 ay önce safra kesesi ameliyatı oldu ve safra kesesini aldılar. Ardından 15 gün sonra gübüre taş kaçmış deyip 2. Operasyonu oldu haliyle 2. Kez aynı yerleri kesip taş parçalarını topladılar. Ama bu süreçte crp 200 e kadar çıktı. Zamanla geçer diye düşündük çok şükür 20 falan oldu derken şimdi yeniden 58 oldu. Ameliyat yerinde sıvı gözüküyormuş ve zamanla geçer dediler. Sizce bu crp ameliyat ile mi alakalı yoksa başka bir sorun mu var? Hiç böyle şeyler yaşadınız mı?
Kanala taş kalmış olabilir mi
Kanalları temizlemeden ya da kontrol etmeden mi safrayı aldılar
Hocam gübür denilen yere kaçmıştı 2. Kez ameliyatı ederek aldılar. Kalmadı diyorlar ve ağrısı da yok. Ama yinede crp 58 oldu yani inmiyor.Kanala taş kalmış olabilir mi
Kanalları temizlemeden ya da kontrol etmeden mi safrayı aldılar
Yakın zamanda enfeksiyon gecirdimi eşinizHocam gübür denilen yere kaçmıştı 2. Kez ameliyatı ederek aldılar. Kalmadı diyorlar ve ağrısı da yok. Ama yinede crp 58 oldu yani inmiyor.
Ameliyat harici bir şey olmadı bilmiyoruzYakın zamanda enfeksiyon gecirdimi eşiniz
Enfeksiyon düşürmez diye biliyorumAmeliyat harici bir şey olmadı bilmiyoruz
Ne gibi bir enfeksiyon ? Kötü bir şey mi?Enfeksiyon düşürmez diye biliyorum
Hap ile düşmesi çok uzun sürüyor. Ama şuan 58 iken iğne vermezler aynen. Evde siz dut kurusu kürü ile destekleyebilirsinizGeçmiş olsunameliyat sürecinde serum ile verdiler fakat haricinde hap kullanıyordu sonra bırak dediler ve şimdi 58 olunca yeniden hap verdiler kullan eğer devam ederse ameliyat yerine yeniden bakarız dediler.
2. Gündeyiz içiyor. Çok teşekkür ederim yaa çok iyisinizHap ile düşmesi çok uzun sürüyor. Ama şuan 58 iken iğne vermezler aynen. Evde siz dut kurusu kürü ile destekleyebilirsiniz
Crp ile kanserin bir bağlantısı var mı bilmiyorum ama olsa doktorlarda ona göre test yapardı. Gerçekten çok hızlı çıkıyor yavaş yavaş düşüyor. Endişelenmeyin düşecektir:)2. Gündeyiz içiyor. Çok teşekkür ederim yaa çok iyisinizkanser gibi bir durum olsaydı peki anlaşılır mıydı? Her yerine baktılar. Ama işte korkuyoruz.
Yaa 58 çıkmıştı bugün 41 çıktıCrp ile kanserin bir bağlantısı var mı bilmiyorum ama olsa doktorlarda ona göre test yapardı. Gerçekten çok hızlı çıkıyor yavaş yavaş düşüyor. Endişelenmeyin düşecektir:)
Şifa olsun inşallahYaa 58 çıkmıştı bugün 41 çıktışükürler olsun dut içiyor. İlginiz için teşekkür ederimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?